10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica susţine că atmosfera la naţională s-a alterat

Marica susţine că atmosfera la naţională s-a alterat

Atacantul lui VfB Stuttgart crede că starea de spirit din lotul primei noastre reprezentative este asemănătoare cu cea din mediul politic românesc.

Atacantul român al formaţiei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, susţine că atmosfera de la echipa naţionala s-a alterat din cauza rezultatelor şi a celor care, având anumite interese, au criticat în ultima vreme reprezentativa tricoloră. Marica a opinat că nu este nici o diferenţă între felul în care se desfăşoară lucrurile în mediul politic românesc şi evoluţia stării de spirit de la echipa naţională.
„Echipa naţională înseamnă enorm pentru oricine. E o stare de spirit specială, dar, din interior, eu spun că s-a alterat din cauza rezultatelor, din cauza oamenilor care au anumite interese şi care emit păreri care mai de care mai urâte. E prea multă neîncredere, prea multă încrâncenare, prea multă gălagie. Parcă se aşteaptă cu o plăcere sadică să faci paşi greşiţi. Cum e în ţară, în mediul politic, aşa e şi cu echipa naţională acum. Pentru mine contează enorm acei oameni puţini care ne sunt alături şi la bine, şi la rău. E un punct de plecare să refacem atmosfera. Să criticăm şi să scoatem răul din orice lucru. Să fiţi siguri că ştim cu toţii să facem. Eu aşa gândesc, trăim într-o lume mult prea rea, aşa că încerc să nu fac şi eu rău prin comportamentul meu“, a spus Marica pe site-ul său.

„Putem realiza o surpriză la Paris“

Ciprian Marica a recunoscut că a fost supărat că a jucat doar şapte minute cu Belarus, susţinând că a avut sentimentul că putea face mai mult în acel meci, care s-a încheiat la egalitate, 0-0.
„Am fost supărat, ca de fiecare dată când nu joc. Accept, n-am ce să fac, dar orice meci nejucat este o înfrângere pentru mine. Cu greu reuşesc să trec peste ea, dar cel mai rău e când mi se pare că pot face mai mult“, precizat atacantul lui VfB Stuttgart.
Fotbalistul român a opinat că naţionala României are şansa a doua în meciul din deplasare cu Franţa, care se va desfăşura pe 9 octombrie, dar susţine că tricolorii sunt capabili să obţină un rezultat favorabil.
„Nu ne ia nimeni speranţa, sunt optimist. Îmi doresc să realizăm în partida de la Paris o surpriză cum au reuşit cei din Belarus. Plecăm cu a doua şansă, dar asta poate fi un avantaj pentru noi“, a spus Marica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS