11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBlanc: Benzema nu munceşte

Blanc: Benzema nu munceşte

Laurent Blanc, selecţionerul Franţei, viitoarea adversară a României în preliminariile CE 2012, a declarat într-un interviu care va apărea în cotidianul francez France Soir că atacantul Karim Benzema nu este obişnuit să muncească.
„Nu are obişnuinţa să muncească. Atunci când vorbeşti între patru ochi cu o persoană, ea te ascultă. Dar aceiaşi jucători atenţi şi receptivi, când ies în stradă, întâlnesc oameni care spun: «Tu eşti cel mai bun, tu joci la Real Madrid, tu nu trebuie să munceşti». Aceştia sunt falşi prieteni“, a spus fostul fundaş.
Despre mijlocaşul Yoann Gourcuff, selecţionerul francez a avut cuvinte de laudă: „Este un băiat introvertit, să-l ajutăm. Să-l lăsăm să joace, să se maturizeze. Gândiţi-vă că, la vârsta lui, Zinedine era un flăcău care îşi căra sacul cu echipament la echipa Franţei“.
Blanc, care l-a avut pe Gourcuff ca jucător şi la Bordeaux, a adăugat că nu vede cum ar da imediat banderola de căpitan al echipei Franţei conducătorului de joc de la Lyon. „Deocamdată, nu. El este în faza de confirmare, care nu este cea mai facilă fază. Să-i adaugi responsabilităţi nu l-ar ajuta“, a declarat selecţionerul „cocoşilor galici“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU