9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii ar fi putut pierde cu 0-3!

Pandurii ar fi putut pierde cu 0-3!

Ipoteza şocantă a fost lansată de MM Stoica, managerul Unirii Urziceni, la emisiunea Fanatik Show, imediat după încheierea jocului Pandurii – Unirea Urziceni, 0-0. Stoica a fost sfătuit să conteste prezenţa pe banca tehnică a pandurilor a antrenorului Ionuţ Badea, care nu semnase contractul cu gruparea gorjeană. „Fac pe răspândacul şi spun ce am auzit. Mi-au spus unii să fac contestaţie pentru că antrenorul Ionuţ Badea a stat pe bancă, deşi nu semnase cu Pandurii. Nu fac însă asta. Am auzit că şi unii jucători se pregătesc de plecare. Ar fi păcat pentru că la Târgu Jiu e o echipă frumoasă“, a declarat MM la postul Digi Sport. Dacă Unirea ar fi făcut contestaţie şi cele spuse de MM Stoica s-ar fi adeverit, Pandurii Târgu Jiu ar fi pierdut la masa verde, scor 3-0, jocul de debut. Ipoteza lui MM are susţinere, surse din cadrul clubului recunoscând că Ionuţ Badea a semnat duminică seară contractul cu Pandurii, la două zile după disputatea jocului. Badea a refuzat să comenteze „zonurile“ lui MM Stoica, iar preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a afirmat doar că Ionuţ Badea a semnat contractul cu Pandurii, fără să precizeze când.
Pandurii Târgu Jiu a renunţat la serviciile lui Cornel Frăsineanu, de 34 de ani, şi nici înregimentarea atacantului Daniel Stan, de 32 de ani, nu este sigură, în cazul ultimului părţile fiind încă în negocieri. De altfel, Daniel Stan se află în recuperare după o entorsă, la fel ca Voiculeţ, şi el un jucător incert pentru Pandurii atât din punct de vedere medical, cât şi al situaţiei contractuale. Nici atacantul Adrian Iordache nu poate debuta la Pandurii, litigiul său cu FC Argeş prelungindu-se încă o săptămână la comisii.

Nistor şi Brata,
debutanţi cu Unirea

Pandurii Târgu Jiu a aliniat contra vicecampioanei Unirea Urziceni doi debutanţi în Liga I, mijlocaşii Ciprian Brata, 19 ani, şi Dan Nistor, 22 de ani, şi un cvasidebutant, atacantul Andrei Antohi, 22 de ani, la a treia prezenţă pe scena primei ligi. De asemenea, fundaşul dreapta Gabriel Matei, 20 de ani, are mai puţin de 20 de jocuri în Liga I, fiind unul dintre pariurile lui Ionuţ Badea pentru viitor. „Meritul acestui rezultat (0-0 cu Unirea – n.r.) este cu atât mai mare cu cât am avut pe teren doi debutanţi în Liga I şi un jucător care a evoluat doar trei partide în prima ligă. Sunt mulţi tineri aici şi se poate face o echipă frumoasă, care poate spera la mai mult decât rămânerea în prima ligă. I-am folosit, de asemenea, pe Viera şi Cardoso, care erau cu pregătirea în urmă, iar echipa a făcut un joc bun“, a spus Ionuţ Badea.

Apostu: Publicul,
al 12-lea jucător

Atacantul Bogdan Apostu consideră că Pandurii Târgu Jiu a pierdut două puncte în jocul cu Unirea Urziceni. „Îmi pare rău. După aspectul jocului, meritam cele trei puncte. Şi ei au avut ocazii, dar şi noi am avut mai multe. Am dominat jocul, în condiţiile în care am întâlnit o echipă care evoluează în preliminariile Champions League“, a spus Apostu. Acesta a fost plăcut impresionat de primirea călduroasă de pe „Municipal“. „La Internaţional, dacă am fi avut acest public în spate, am fi obţinut rezultate mai bune. Aici, publicul este al 12-lea jucător şi sper să ne încurajeze la fel şi de acum încolo. Treptat, echipa va deveni mult mai bună. Am jucat mai bine decât se aştepta lumea. Este un debut promiţător şi trebuie să demonstrăm că jocul nu a fost o întâmplare“, a mai declarat Apostu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU