9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltencele, în sferturi la Petange

Oltencele, în sferturi la Petange

Jucătoarele de tenis Monica Niculescu şi Elena Bogdan au izbutit calificarea în sferturile de finală ale ITF-ului de la Petange (Luxemburg), dotat cu premii totale de 100.000 de dolari. Slătineanca Monica Niculescu, a treia favorită a competiţiei, a dispus în optimi de italianca Anna-Giulia Remondina cu 6-2, 4-6, 6-0 şi va juca împotriva cehoaicei Eva Birnerova. La rândul său, craioveanca Elena „Ema“ Bogdan a profitat de neprezentarea italiencei Romina Oprandi, a doua favorită, următoarea adversară fiind Daria Kustova (Belarus).
La polul opus se regăseşte Irina Camelia Begu, care a părăsit proba de simplu a turneului de la Patange, fiind învinsă în optimi de principala favorită a competiţiei, Kristina Barrois (Germania), cu 7-5, 7-6 (5).
La dublu, Monica Niculescu şi canadianca Sharon Fichman, principalele favorite ale probei, s-au calificat în semifinale, după 6-1, 6-2 cu perechea Hana Birnerova / Ekaterina Bîşkova. În faza următoare, Niculescu şi Fichman le vor întâlni pe Daria Kustova (Belarus) şi Evghenia Rodina (Rusia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS