9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJo Jo Dan a fost furat

Jo Jo Dan a fost furat

Pugilistul român Ion Ionuţ, alias „Jo Jo Dan“, a pierdut nemeritat în meciul pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie în versiunea WBC, disputat sâmbătă, la Istanbul, în faţa turcului Selçuk Aydin (27 de ani), poreclit „Mini Tyson“, informează Agerpres. În ciuda faptului că sportivul nostru a fost superior adversarului în cele 12 reprize ale întâlnirii, mai ales pe final, arbitrii judecători l-au desemnat învingător pe Selçuk Aydin, spre bucuria celor 9.000 de turci prezenţi în Sala „Abdi Ipekci Spor Salonu“ din Istanbul. Doi dintre arbitrii judecători l-au văzut câştigător pe Selcuk, cu acelaşi scor, 114-113, iar al treilea arbitru l-a dat învingător pe Ion Ionuţ, cu 116-11.
„Eu îl sfătuisem pe Jo Jo Dan să nu meargă în Turcia, pentru că nu era bun pentru el acest meci acolo. I-am şi spus că, dacă nu va reuşi să-l pună jos înainte de limită, nu va avea nici o şansă. Cred că a fost sfătuit prost să intre în acest meci. Probabil îl va afecta şi în clasamentul WBC şi e posibil să nu mai ocupe prima poziţie. E clar că această înfrângere îl afectează. Nu ştiu exact care este programul lui în continuare, el îl aştept acasă, să boxeze în România şi să continuăm drumul început cu ceva timp în urmă“, a spus Rudel Obreja, preşedintele FR Box, pentru Mediafax.
„Jo Jo Dan“, care va împlini 29 de ani pe 9 august, a suferit astfel prima înfrângere în 27 de meciuri (26 de victorii, 14 prin KO), iar pentru Selçuk Aydin a fost victoria cu numărul 20 (15 prin KO).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII