9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDomenicali mizează pe Massa

Domenicali mizează pe Massa

Brazilianul Felipe Massa îşi va prelungi contractul cu Ferrari, a afirmat directorul scuderiei italiene, Stefano Domenicali. „Sunt mulţumit de el. A revenit la echipă într-o manieră fantastică. Contribuie la rezultatele echipei. Vom aştepta finalul de sezon. Va fi puternic, nu am nici un dubiu. Nu vreau să spun prostii. Suntem un grup, echipa face tot posibilul cu această maşină", a spus Domenicali la BBC, citat de Mediafax. „Trebuie să aşteptăm. Sper să rămân aici. Este un loc ideal pentru a lucra", a replicat Felipe Massa, care ocupă locul 5 în clasamentul piloţilor, la 17 puncte de liderii Mark Webber şi Sebastian Vettel (Red Bull) şi la 14 de coechipierul său de la Ferrari, Fernando Alonso (locul 3).

Felipe Massa a revenit la volanul monopostului Ferrari la începutul anului, după accidentul suferit în 25 iulie 2009, din timpul calificărilor pentru MP al Ungariei.

Duminică, de la ora 15.00 (TVR 1), se va desfăşura etapa a şaptea a CM de Formula 1, fiind programat Marele Premiu al Turciei. Cu această ocazie, Ferrari va sărbători a 800-a cursă în Formula 1, un parcurs unic în această disciplină, echipa italiană nelipsind în nici un sezon al competiţiei. „800 Grand Prix-uri de F1 reprezintă un jalon important în viaţa echipei, care ne umple de mândrie şi de satisfacţie", a precizat preşedintele Ferrari, italianul Luca di Montezemolo. „Ferrari este unica echipă care a concurat în fiecare sezon la cel mai înalt nivel în lumea automobilismului şi deţine toate recordurile acestei discipline: titluri la piloţi (15) şi la constructori (16), număr de victorii (211), podiumuri (632), număr de pole position (203) şi număr de cele mai rapide tururi în cursă (221)", se arată într-un comunicat al echipei italiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS