9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiobanu şi compania au fost de nerecunoscut

Ciobanu şi compania au fost de nerecunoscut

Cea mai mare gală K1 din România, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute la Romexpo, în Bucureşti, a fost nefastă pentru luptătorii noştri, notează asport.ro. Vedetele Cătălin Zmărăndescu şi Cătălin Moroşanu au fost umilite în super-fight-uri, în timp ce Sebastian Ciobanu a fost făcut KO în repriza a treia a finalei piramidei K1.

Gala K1 World Grand Prix România a început cu un super-fight, cu Ionuţ Atodiresei învingător la puncte în faţa francezului Amadou Ba. Au urmat trei meciuri de super-fight disputate după regulile MMA: Alexandru Lungu a fost declarat învingător în faţa lui Jimmy Ambriz după intervenţia medicilor, Cătălin Zmărăndescu a fost făcut KO în 50 de secunde de olandezul Valentijn Overeem, iar în meciul de rezervă pentru piramidă, Mladen Brestovac l-a învins prin KO pe cehul Jan Soukop. În sferturile piramidei K1, Sebastian Ciobanu l-a făcut KO pe Daniel Saplioşin în numai 47 de secunde, Mighty Mo l-a făcut KO în repriza a 3-a pe cehul Roman Kleibl, Alexei Ignaşov l-a făcut KO în repriza a doua pe Mindaugas Sakalauskas, iar Freddy Kemayo l-a bătut la puncte pe Serghei Lascenko. La super-fight, categoria -70 kg, Mihai Barbu l-a învins după un extra-round pe Phillipe Salmon, Halim Issaoui l-a învins la puncte pe William Sriyapai, pentru ca la super-fight să se impună Raul Cătinaş, românul făcându-l KO încă din prima repriză pe Carter Williams. În semifinalele piramidei, Sebastian Ciobanu l-a făcut KO în prima repriză pe Mighty Mo, iar Alexey Ignaşov l-a bătut la puncte pe Freddy Kemayo, dar nu a mai putut juca finala, în locul său luptând Freddy Kemayo. În super-fight-urile dinaintea finalei, Ionuţ Iftimoaie a pierdut la puncte în faţa lui Rey Sefo, iar Cătălin Moroşanu a fost făcut KO în 26 de secunde de Errol Zimmerman.

 

Experienţa lui Kemayo a fost hotărâtoare

 

În finala piramidei K1 s-au întâlnit Sebastian Ciobanu şi francezul Freddy Kemayo, luptătorul din Hexagon impunându-se prin KO în repriza a treia, la capătul unei dispute controlate cu autoritate. Românul a început în forţă meciul, şi-a dominat adversarul în prima repriză, dar nu a reuşit să puncteze foarte mult, cumulând în schimb destulă oboseală. Pe fondul apatiei lui Sebi Ciobanu, Kemayo a făcut ce a vrut în ring în cele două reprize, expediind multe „rafale" de pumni şi picioare, deschizându-i arcada adversarului său. Sportivul nostru a trebuit să se recunoască învins înainte de terminarea actului trei, după ce a acuzat loviturile care l-au trimis pentru a doua oară la podea. Freddy Kemayo a obţinut, astfel, calificarea pentru Final Elimination, gală ce va avea loc în toamnă, la Seul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS