9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEşec de proporţii pentru Olăroiu

Eşec de proporţii pentru Olăroiu

Tehnicianul român Cosmin Olăroiu a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, după ce echipa pe care o pregăteşte, Al-Sadd (Qatar), a fost egalată în ultimul minut de Al-Ahli (Emiratele Arabe Unite), echipă care nu mai avea nici un obiectiv, în ultima etapă a Grupei D.

Al-Ahli a deschis scorul în minutul 14, după reuşita lui Bare, dar Al-Sadd a egalat rapid, prin Majid (‘16), şi a preluat conducerea în minutul 20 graţie reuşitei lui Al-Bloushi. Sărbătoarea gazdelor, care se pregăteau să savureze calificarea în optimile de finală ale celei mai importante competiţii fotbalistice europene intercluburi, a fost stricată de Abbas, care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în cel de-al treilea minut de prelungire al partidei.

Al-Sadd a terminat Grupa D pe locul trei, cu opt puncte, în timp ce Mes Kerman (Iran) a acces în optimi de pe locul doi (9 puncte), chiar dacă marţi a pierdut, cu 1-3, partida cu Al-Hilal (locul 1, 11 puncte), echipă la care este legitimat Mirel Rădoi.

În optimile Ligii Cam-pionilor Asiei, Al-Hilal va întâlni ocupanta locului 2 din Grupa B, în timp ce Mes Kerman va juca împotriva câştigătoarei Grupei B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS