14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorele au remizat în Ucraina

Tricolorele au remizat în Ucraina

Naţionala feminină de handbal a României a terminat la egalitate, scor 27-27 (18-14), la Zaporoje, cu Croaţia, în cel de-al treilea său meci din Grupa 1 preliminară a Campionatului European. „Jocul nostru a lăsat de dorit, în faţa unei echipe bătăioase a Ucrainei. Paula Ungureanu a apărat destul de bine în faţa unei apărări a noastre destul de absente. În atac au fost şi sincope multe şi sper ca fetele să arate alt joc, mult mai pozitiv, în returul de la Buzău. Nu mă interesează jocul Ucrainei, ci jocul nostru, care nu s-a ridicat la nivelul necesar", a spus selecţionerul României, Radu Voina.

Sâmbătă, la Buzău, România se va confrunta cu aceeaşi echipă a Ucrainei, în cea de-a patra etapă a Grupei 1 din preliminariile CE, din care mai fac parte Elveţia şi Portugalia.

După remiza din Ucraina, ambele formaţii au acumulat câte cinci puncte. În primele două jocuri din Grupa I, România a învins Portugalia, cu 37-23, şi Elveţia, cu 39-18, în timp ce Ucraina şi-a trecut în cont două victorii, 33-20 cu Elveţia şi 36-31 cu Portugalia.

La turneul final al CE din decembrie 2010, care va fi găzduit de Norvegia şi Danemarca, se vor califica primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe preliminare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS