9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDisperaţi să câştige

Disperaţi să câştige

Pandurii – Ceahlăul
Stadion
„Municipal“, astăzi, ora 15.00
Formaţii probabile:
Pandurii:
Stanca – Ghindeanu, Murgan, Chibulcutean, Cardoso – Lazic, Orac, Păcurar, Tremonti – Kamara, Tilincă.
Antrenor Liviu Ciobotariu.
Ceahlăul: Villadsen – Al. Dragomir, Viţelaru, Forminte, Dikaba – Cebotaru, Achim, Stevici, Bădescu – Mulisa, Ibrahim.
Antrenor Zoran Filipovic.
Vor arbitra: C. Balaj – Z. Szekely, Ad. Vidan.

Pandurii au nevoie disperată de victorie cu penultima clasată a Ligii I, Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru a se menţine deasupra liniei retrogradării.

Fără victorie în retur, Pandurii Târgu Jiu nu-şi mai permite paşi greşiţi acasă, mai ales cu una dintre codaşele Ligii I, cele trei puncte puse în joc fiind vitale. „Dacă nici pe Ceahlăul nu o batem, care este contracandidată la retrogradare, ce pretenţii să mai avem după aceea?“, a prefaţat Stanca disputa de astăzi, de pe „Municipal“. La cererea jucătorilor, conducerea clubului Pandurii a acceptat să lase intrarea gratuită cu Ceahlăul în speranţa că suporterii vor uita de supărare şi îi vor purta spre primul succes din 2010. Antrenorul Liviu Ciobotariu este somat să câştige, altfel, demiterea sa este inevitabilă. „O să fie un meci foarte echilibrat. Nu pot spune că le dăm vreo trei pentru că noi nu am bătut niciodată la scor. Dacă luăm bătaie o să fie rău. Conducerea nu plăteşte nonperformanţa, niciunde nu se plăteşte. Probabil, dacă pierdem, inevitabil se va întâmpla ceva, nu ştiu ce, dar nu mă gândesc decât să batem. Egalul este exclus, e la fel ca eşecul“, a declarat directorul sportiv Robert Bălăeţ. Tehnicianul nu i-a iertat pe Raskovic, Stromajer, Hidişan şi Martinovic, care se pregătesc separat cu secunzii, în schimb, l-a chemat de la echipa secundă pe golgheterul Vlăduţi pentru acest joc. Nici Grecu nu poate fi utilizat, acesta primind o etapă de suspendare şi 710 lei amendă după eliminarea de la Piteşti. Pandurii Târgu Jiu a mai întâlnit de două ori Ceahlăul la Târgu Jiu în Liga I, gorjenii impunându-se de fiecare dată la limită, scor 1-0.

Vasilache, dezamăgit
de tratamentul de la Târgu Jiu

Ceahlăul nu poate conta la Târgu Jiu pe Ciprian Vasilache, suspendat, deşi fostul gorjean abia aştepta să se răzbune după ce a fost îndepărtat de la echipă de Sorin Cîrţu. „Mai mult ca orice, mi-aş fi dorit să joc în meciul cu Pandurii. Aşteptam meciul ăsta cu mare nerăbdare. Şi Ilie Iordache, dar şi alţi jucători au plecat dezamăgiţi după tratamentul pe care l-au primit la Târgu Jiu. Sunt convins că toţi cei de acolo regretă despărţirea de mine, dar în fotbal mai şi pierzi. Au uitat prea uşor că i-am ajutat să scape de la retrogradare când nimeni nu le mai acorda vreo şansă. Nu mai eram la inima antrenorului Sorin Cîrţu. Nu vom pierde la Târgu Jiu. Un punct ar fi bun, dar trei ar prinde extraordinar de bine situaţiei noastre din clasament“, a declarat Vasilache. Cunoscându-l pe Vasilache, cei de la Pandurii ar fi preferat ca el să fie în teren la Târgu Jiu. „Dacă juca, venea cu dorinţă şi dacă nu-i ieşea jocul se supăra şi lua roşu. Aşa, intră altul care vrea să arate că e mai bun decât Vasilache“, a comentat Stanca. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS