9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii iau vacanţă

Găzarii iau vacanţă

Vremea nefavorabilă din ultimul timp i-a determinat pe oficialii FRF să reprogrameze etapa cu numărul 20 din Ligile a II-a şi a III-a. „Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât în şedinţa de astăzi (ieri – n.r.) reprogramarea etapei care urma să se dispute în zilele de 12, 13 şi 14 martie – în cadrul campionatului naţional, Ligile a II-a şi a III-a (etapa a 20-a)“, acesta fiind anunţul apărut pe site-ul oficial al FRF. În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a stabilit şi calendarul competiţional pentru sezonul 2010-2011, Liga I urmând să debuteze pe 24 iulie, Liga a II-a – pe 21 august, iar Liga a III-a – pe 20 august.
Preşedintele divizionarei secunde Gaz Metan CFR Craiova, Gheorghe Frăţică, a afirmat că decizia oficialilor FRF este una normală şi că se încearcă stabilirea unui joc amical pentru elevii lui Ionel Gane pentru perioada următoare. „Este lăudabilă decizia. Gândiţi-vă că transportul era o mare problemă pentru echipele care aveau meci în deplasare. Am fi pus în pericol jucătorii şi antrenorii, întregul staff, iar terenurile sunt impracticabile. Faptul că nu ne mai deplasăm la Deva ne oferă posibilitatea să ne pregătim mai bine pentru meciul cu Mureşul. Cu siguranţă, vom juca şi un amical în zilele următoare, cel mai probabil cu o echipă craioveană din Liga a III-a“, a spus Frăţică.
Altfel, Comisia de Disciplină a FRF a decis excluderea echipei FC Baia Mare din Liga a II-a, seria Vest, „deoarece a fost sancţionată cu neprogramarea în ultimele două etape“. Efectul acestei decizii faţă de clubul Gaz Metan CFR Craiova îl reprezintă câştigarea cu 3-0 a meciului programat în etapa a 26-a cu echipa ardeleană.
Alături de FC Baia Mare au abandonat întrecerea grupările CFR Timişoara, încă din tur, precum şi FC Drobeta, în timp ce Jiul Petroşani este aproape de excludere, pentru că nu a plătit o datorie de 130.000 de euro către jucători şi riscă a doua neprogramare consecutivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS