25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMutu putea ajunge la AC Milan

Mutu putea ajunge la AC Milan

Anul 2010 este, fără îndoială, unul cu ghinion pentru Adrian Mutu. Înainte să fie depistat pozitiv la două controale antidoping, atacantul român a ratat şansa de a fi coechipier cu brazilianul Ronaldinho la AC Milan, grupare care era decisă să-l cumpere de la Fiorentina. Conform declaraţiilor impresarului jucătorului, Giovanni Becali, citat de presa italiană, conducătorii grupării lombarde au fost nemulţumiţi de prestaţia atacantului olandez Huntelaar, adus de la Real Madrid, şi erau decişi să-l cedeze pe acesta la Fiorentina pentru a-şi asigura serviciile românului. Un meci extraordinar făcut de batav în deplasarea Milanului la Catania l-a determinat pe vicepreşedintele Adriano Galliani să se răzgândească. Huntelaar a marcat atunci două goluri superbe în finalul partidei, care le-au permis „rossonerilor“ să câştige cele trei puncte.
Mutu a mai fost în această iarnă şi în vizorul altor echipe, înainte să fie depistat pozitiv cu sibutramină.
S-a vorbit chiar de un transfer în Ucraina, la Şahtior Doneţk sau Dinamo Kiev, formaţii care ar fi putut satisface pretenţiile materiale ale românului, având în vedere că la începutul lunii ianuarie impresarul Giovanni Becali condiţionase prelungirea contractului acestuia cu Fiorentina de o mărire consistentă a salariului jucătorului.
În prezent, Mutu este suspendat temporar de Comitetul Olimpic Italian (CONI) până când va fi luată o decizie definitivă în cazul său. Românul riscă o suspendare cuprinsă între câteva luni şi patru ani.
Paolo Rudella, şeful echipei de avocaţi angajaţi de fotbalistul român, studiază posibilitatea de a deschide şi o acţiune în instanţele din România pentru solicitarea unor despăgubiri, dat fiind că în prospectul capsulei de slăbit pe care Mutu susţine că a luat-o nu este specificată şi sibutramina printre substanţele conţinute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS