10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculescu, în sferturi la Taşkent

Niculescu, în sferturi la Taşkent

Tenismana Monica Nicu-lescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Taşkent, dotat cu premii totale de 220.000 de dolari, după victoria obţinută în faţa Evgheniei Rodina (Rusia), scor 6-1, 6-4. Partida a durat o oră şi 25 de minute, iar Niculescu şi-a asigurat un cec de 5.340 de dolari şi 70 de puncte WTA. În faza următoare, Monica Niculescu, favorita numărul şase a turneului, o va întâlni pe Iaroslava Şvedova (Kazahstan).
În proba de dublu a competiţiei din Uzbekistan, Monica Niculescu şi Ahsha Rolle (SUA) s-au calificat în sferturile de finală după ce au trecut în primul tur de favoritele cu numărul patru, Maria Kondratieva (Rusia) şi Sophie Lefevre (Franţa), scor 6-1, 7-5. Pentru calificare cele două tenismene vor primi în cec în valoare de 1.650 de dolari şi 70 de puncte WTA. În runda următoare, Niculescu şi Rolle vor întâlni dublul format din Maria Elena Camerin (Italia) şi Ksenia Palkina (Kazahstan).
Tot la dublu, dar la turneul de la Seul (Coreea de Sud), competiţie cu premii totale de 220.000 de dolari, Sorana Cârstea şi partenera sa, Meghann Shaughnessy (SUA), au ratat calificarea în sferturile de finală, după ce au fost învinse de perechea poloneză Klaudia Jans / Alicja Rosolska, scor 6-2, 4-6, 11-9, la capătul unui joc care a durat o oră şi 26 de minute. Cârstea şi Shaughnessy au primit un cec de 860 de dolari şi un punct WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS