10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea a pierdut onorabil

CSM Vâlcea a pierdut onorabil

Cupa României

Gaz Metan Mediaş – CSM Vâlcea 5-4 la penaltiuri (1-1)
Stadion
„Gaz Metan“,
spectatori – 1.000.
Au marcat: Boaru ‘78 / Săraru ‘90.
Gaz Metan: Vâtcă – Markovic (‘46, M. Radu), Kratochvil (‘46, Andor), Chubutia, Marovic – Dudiţă (‘56, Vidakovic), Zaharia, M. Voicu, Sabou – Boaru, Cigan. Antrenor: Cristian Pustai.
CSM Vâlcea: Perianu – Eremia, Deaconescu, Dragomir, Stoian (‘62, M. Popa) – Sbârnea, Săraru, Pârvu, Plătărescu (‘46, E. Popa)- Mosor (‘79, Călinescu), Gârlă. Antrenor: Cristi Lazăr.
Au arbitrat: Cristina Dorcioman – Stelian Slabu, Speranţa Popescu.

Alin Artimon a decis să nu deplaseze titularii la Mediaş pentru meciul de Cupă cu Gaz Metan, preferând să-i menajeze pentru meciul de campionat cu UTA Arad, de sâmbătă. CSM s-a prezentat în Ardeal cu o formaţie cu şapte juniori republicani şi cu tehnicianul Cristi Lazăr. În aceste condiţii, vâlcenii au părut victime sigure în faţa formaţiei locale, pentru care au jucat fotbalişti cu nume ca Vâtcă, Dudiţă, Zaharia, Markovic, Mircea Voicu sau Boaru. Juniorii olteni s-au descurcat foarte bine şi, deşi nu au atacat poarta adversă, au reuşit să respingă acţiunile medieşenilor şi să menţină scorul alb până aproape de sfârşitul partidei. În minutul 78, Boaru avea să deschidă scorul, cu un şut sec de la zece metri de poarta apărată de Perianu. Se părea că gazdele vor obţine o victorie logică, dar chiar la ultima fază a meciului Săraru a egalat cu latul, din mijlocul careului, la singurul şut pe poartă al CSM-ului. Disputa a ajuns în prelungiri, dar nici în cele 30 de minute suplimentare Gaz Metan Mediaş nu a reuşit să-şi adjudece victoria, chiar dacă a împins jocul spre poarta olteană. S-a trecut la loteria loviturilor de departajare, acolo unde lipsa de experienţă a oltenilor şi-a spus cuvântul. Dragomir, Gârlă, Pârvu şi Săraru au reuşit să înscrie, iar Deaconescu a ratat, în timp ce medieşenii au marcat toate penaltiurile şi au reuşit o victorie norocoasă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS