10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSabău, încântat de evoluţia blocului defensiv

Sabău, încântat de evoluţia blocului defensiv

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a spus că succesul echipei sale în faţa lui Şahtior Doneţk se datorează în special prestaţiei portarului şi fundaşilor formaţiei bănăţene.
„Ne-am calificat în special datorită concentrării exemplare a apărătorilor, dar şi datorită lui Pantilimon, care a făcut, din nou, un meci mare. Este foarte greu să joci cu fotbalişti fără experienţă, însă un astfel de meci, împotriva unei deţinătoare de cupă
europeană, te face să intri cu altă mentalitate pe teren. Am încercat să jucăm mai bine decât la Doneţk. Nu le-am dat spaţii adversarilor, pentru că sunt jucători foarte rapizi şi ne puteau surprinde“, a precizat tehnicianul.
Sabău a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au contribuit la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, dar şi celor care l-au ajutat în cariera de antrenor, pe care a început-o în Liga a III-a.
„Mulţumesc jucătorilor, publicului, conducerii, colaboratorilor mei şi tuturor celor care m-au ajutat să obţin acest rezultat care îmi dă încredere pentru ceea ce am început să fac. Am depus foarte mult efort într-o carieră pe care am început-o din Divizia C, am continuat-o în B, în A, iar acum, în preliminariile Ligii Campionilor“, a precizat antrenorul echipei FC Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS