11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, apţi de muncă

Pandurii, apţi de muncă

Pandurii s-au reunit ieri la Târgu Jiu, 24 de jucători răspunzând la apelul secundului Florin Bejinariu: Stanca, Popete, Hidişan, Păcurar, Vasilache, Chibulcutean, Tilincă, Grecu, Rusu, Stângă, Martinovic, Kutlacik, Stromajer, Nalaţi, Dedu, Basara, precum şi juniorii Rada, Diaconu, Iclânzan, Avrămescu, Pleaşcă, Vulpe, Mohora şi Militaru. Alţi doi jucători, Mădălin Popa şi Adi Popescu, au fost prezenţi la reunire, dar nu au făcut deplasarea la Craiova pentru vizita medicală, cei doi fiind trecuţi pe lista de transferuri. Antrenorul Sorin Cîrţu a preferat să rămână împreună cu Vancea, Stancu, Ghindeanu şi Murgan şi cu restul staff-ului tehnic la Craiova, acolo unde fotbaliştii au efectuat vizita medicală. „Jucătorii de la Craiova n-au venit la reunire pentru că oricum echipa mergea acolo la vizita medicală şi nu avea rost să mai facă deplasarea aici, dar vor reveni cu ceilalţi după-amiază, iar de mâine (astăzi – n.r.) vor intra în programul echipei“, a declarat managerul Viorel Temelescu. Cu toate că şi-a încheiat contractul cu Pandurii, Robert Vancea ar putea continua la Târgu Jiu, acesta manifestându-şi dorinţa de a mai juca un an. Alex Piţurcă, Raskovic, Tremonti, Cardoso şi Mingote au lipsit de la reunire, toţi însă cu acordul clubului. „Piţurcă şi-a exprimat dorinţa de a-şi găsi echipă şi de aceea e liber acum să îşi caute. A fost dorinţa lui să plece şi am decis să nu ne opunem. Brazilienii vor veni vineri seară pentru că ei sunt legaţi de cursele de avion şi au fost învoiţi. Şi Raskovic a fost învoit, dar revine şi el vineri seară, odată cu ceilalţi jucători străini care n-au avut curse de avion în ziua reunirii. Raskovic a fost în vacanţă în Egipt, iar mâine (astăzi – n.r.) va fi la Târgu Jiu“, a mai spus Temelescu.

Rada şi Avrămescu, vizaţi de Şiman

Ionuţ Rada (născut în 1990) şi Alexandru Avrămescu (născut în 1991) sunt în atenţia clubului Sportul Studenţesc, patronul grupării bucureştene, Vasile Şiman, chestionându-l pe portarul Răzvan Stanca în privinţa situaţiei celor doi tineri jucători. Rada şi Avrămescu sunt şi în atenţia lui Sorin Cîrţu, ambii având şanse să promoveze la echipa mare în viitorul sezon. Ionuţ Rada este internaţional de juniori şi poate evolua pe trei posturi, fundaş central, fundaş stânga şi mijlocaş la închidere, fiind apreciat şi de selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, care l-a urmărit în Franţa, în preliminariile Campionatului European Under 19.

Mai vin jucători
la probe

Brazilianul Rogerio de Jesus Abreu este aşteptat mâine la Târgu Jiu împreună cu impresarul său Gabriel Mucea şi urmează să fie testat de antrenorul Sorin Cîrţu. „Va veni şi Abreu, care e un jucător ce ne-a fost recomandat de un impresar şi urmează să-l vadă şi Sorin Cîrţu. Noi am renunţat de mult la ideea de a mai lua jucători după ceea ce vedem pe DVD-uri. El urmează să fie văzut la lucru şi după aceea antrenorul va decide dacă va fi păstrat“, a declarat managerul pandurilor. Şi impresarul Adrian Ilie propune jucători pandurilor, însă politica de achiziţii a clubului Pandurii Târgu Jiu în această vară este austeră şi vizează doar două posturi, fundaş dreapta şi atacant. „Vor mai veni jucători în probe pentru că aşa este în această perioadă. Sunt discuţii cu mai mulţi fotbalişti, mai vin impresari cu jucători pe care ni-i prezintă aşa cum e specific în perioada asta. Dar, după cum s-a mai spus, nu se vor face multe transferuri pentru că politica de transferuri va fi reţinută anul acesta. Doar un atacant şi un fundaş avem pe listă. În rest, vom merge pe ce s-a discutat la preluarea echipei de către Sorin Cîrţu“, a mai declarat Viorel Temelescu. Gorjenii negociază cu Lazslo Balint, un fundaş dreapta liber de contract, ce a evoluat în ultimele două sezoane la Unirea Urziceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII