17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci: Să răspundă cine se ocupă de destinele clubului!

Balaci: Să răspundă cine se ocupă de destinele clubului!

Managerul general al Universităţii Craiova arată cu degetul şi spre Adrian Mititelu când vine vorba de sezonul ratat, care tocmai s-a încheiat cu o înfrângere în faţa celor de la Vaslui.

Fost component al Craiovei Maxima, în prezent manager general al Ştiinţei, Ilie Balaci era ieri foarte afectat de faptul că echipa din Bănie a ratat calificarea în Europa League, deşi, la un moment dat, s-a aflat foarte aproape de acest obiectiv. „Să răspundă cei care se ocupă de destinele acestui club! Eu sunt implicat prea puţin în luarea deciziilor“, a răbufnit Ilie Balaci pe craiovamaxima.ro, recunoscând indirect că Adrian Mititelu, şeful grupării craiovene, l-a ţinut la club mai mult pentru imagine.
De altfel, Balaci a anunţat că este gata să părăsească Ştiinţa în cazul unei oferte de a antrena, existând mari şanse să ajungă din nou în ţările arabe, unde a obţinut rezultate notabile.

Craiova arde şi Mititelu vorbeşte de titlu

Supărat de reacţia suporterilor craioveni care au scandat împotriva jucătorilor, Mititelu a ripostat, luând partea fotbaliştilor. „Ruşine să le fie celor care au strigat «ruşine acestor jucători»! Săracii, şi-au dat viaţa, dar n-au putut mai mult. Ruşine pentru acei fani, nu merită aceşti jucători! Faptul că nu au putut să învingă nu înseamnă că nu au vrut. Prea uşor ne debarasăm de ei. Când ne-au făcut fericiţi, au fost buni. Puţini ştiu că echipa asta e sleită de puteri şi neantrenată. Echipa noastră a jucat la doar 50 la sută din potenţial. S-a ratat pregătirea de iarnă. Nu puteau să alerge, se sufocau. Credeţi că ei şi-ar fi dorit să piardă atâţia bani, atâtea oportunităţi?! Eu sunt principalul vinovat, n-am ştiut să gestionez problemele din iarnă, îmi asum toată răspunderea“, a spus Mititelu.
Acesta nu face însă caz din faptul că echipa sa a ratat calificarea în Europa League. „Noi nu ne calificăm în Europa de foarte mulţi ani, nu s-a întâmplat vreo minune în această seară că am ratat calificarea. Sincer, nu cred că meritam această prezenţă în Europa, chiar dacă am fost la un gol distanţă de ea. Continuăm ce am început. Nu cred că vor fi plecări de jucători, eu cred foarte mult în aceşti băieţi şi rămân alături de ei şi în aceste momente. Sunt convins că la anul vom fi printre echipele care se bat la titlu“, a mai declarat Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

77 COMENTARII