11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorana n-a ţinut cont de prietenie

Sorana n-a ţinut cont de prietenie

Tenismana Sorana Cârstea şi daneza Caroline Wozniacki (10 WTA), cea mai bună prietenă a sa din circuit, s-au întâlnit în turul al treilea la Roland Garros, câştig de cauză având reprezentanta noastră, scor 7-6 (3), 7-5. Pentru Sorana este o premieră accederea în optimile de finală ale unei competiţii de Mare Şlem. Următoarea adversară a Soranei Cârstea va fi sârboaica Jelena Jankovic, a cincea jucătoare a lumii, pe care românca a învins-o, acum un an şi jumătate, în Cupa Federaţiilor, cu 6-3, 3-6, 6-4.
În cadrul probei de dublu feminin la Roland Garros, Monica Niculescu şi americana Vania King au fost eliminate în turul trei al turneului parizian, fiind învinse de perechea Cara Black / Liezel Huber (Zimbabwe / SUA), scor 7-5, 6-1.
Cel mai în formă tenisman român, Victor Hănescu, a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut în faţa chilianului Fernando Gonzales, cap de serie numărul 12, scor 2-6, 4-6, 2-6. Pentru această performanţă, Hănescu, cap de serie numărul 30 la competiţia franceză, şi-a asigurat un cec în valoare de 68.400 de euro şi 180 de puncte ATP. Hănescu a înregistrat cea mai bună performanţă la Roland Garros în 2005, când a jucat în sferturile de finală, de unde a fost eliminat de Roger Federer.
La dublu masculin, perechea română formată din Andrei Pavel şi Horia Tecău a fost eliminată de la turneul de 16 milioane de euro, după ce a fost învinsă în turul doi de gemenii americani Bob Bryan / Mike Bryan, scor 6-1, 6-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS