11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, cu şansa a doua

Pandurii, cu şansa a doua

Gloria Bistriţa – Pandurii Târgu Jiu

Stadion „Gloria“, sâmbătă, ora 18.00.

Formaţii probabile:

Gloria: Albuţ – Frăsinescu, Ciucă, A. Mureşan, Miclăuş – Băjenaru, Sânmărtean, Nalaţi, C. Petre – Zaharia, Diogo. Antrenor: Ovidiu Sabău.

Pandurii: Stanca – Popete, Rusu, Chibulcutean, Stancu – Vasilache, Murgan, Stângă, Păcurar – Tilincă, Raskovic. Antrenor: Sorin Cîrţu.

Vor arbitra: Ov. Haţegan – S. Gheorghe, Ov. Maier.

Fără griji, dar şi fără mulţi titulari, Cîrţu vrea să încurce planurile de salvare ale echipei lui Jean Pădureanu, obligată să câştige pentru a spera la menţinerea în Liga I.

Ca şi salvată de la retrogradare, Pandurii Târgu Jiu nu tratează cu indiferenţă jocul cu Gloria ce le-ar putea păstra şansele de menţinere în Liga I, gorjenii făcând deplasarea la Bistriţa, via Cluj-Napoca, încă de joi după-amiază. Sorin Cîrţu se confruntă cu mari probleme de lot, fiind nevoit să apeleze şi de această dată la un junior, Ularu, pentru a completa banca de rezerve. Cardoso, Al. Piţurcă, Hidişan, Ghindeanu, Martinovic – accidentaţi, Vancea, Grecu – suspendaţi au rămas la Târgu Jiu, dar şi Rusu este incert după ce a suferit o entorsă la jocul-şcoală. Arrieta şi Tremonti sunt alţi doi fotbalişti cu probleme medicale, însă au fost cooptaţi în lot. „Sorinaccio" va fi obligat să improvizeze iarăşi cu Păcurar ca mijlocaş de bandă, Rusu va reveni în centrul apărării lângă Chibulcutean, iar Stancu pe postul pe care a debutat în prima divizie, cel de fundaş stânga. Pandurii Târgu Jiu nu a câştigat niciodată la Bistriţa, echipa lui Jean Pădureanu impunându-se de fiecare dată la peste două goluri, 4-0 (sezonul 2005-2006), 2-0 (sezonul 2006-2007) şi 3-1 (sezonul 2007-2008).

 

Sabău se teme de organizarea lui Cîrţu

 

Situaţia grea în care se află Gloria Bistriţa, la două puncte de retrogradare, provoacă nelinişte oficialilor bistriţeni. Ovidiu Sabău le cere jucătorilor să bată Pandurii pentru a evita prima „contraperformanţă" din cariera sa de antrenor. „Întâlnim un adversar care a scăpat de grijile retrogradării. 99 la sută sunt salvaţi şi nu au presiunea rezultatelor. Este o echipă destul de bine organizată, cu jucători maturi şi experimentaţi, aşa că ne aşteaptă un joc greu. Vin la Bistriţa cu două zile înainte de meci, drept dovadă că îşi doresc foarte mult să câştige, probabil şi datorită faptului că în tur am scos un rezultat bun la ei. Cred că jucătorii noştri vor fi destul de inteligenţi şi responsabili pentru a putea câştiga acest meci. Sper să ne impunem de la început şi să-i facem astfel să cedeze. Sper să câştigăm acest joc extrem de important", a declarat Sabău. Şi Jean Pădureanu este neliniştit, fiind conştient că echipa sa ar putea ajunge în liga secundă. „De când echipa este în Liga I nu am avut aşa emoţii. E cel mai dur final de campionat pentru noi", a declarat Pădureanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS