9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu îi lipseşte lui Gilardino

Mutu îi lipseşte lui Gilardino

Alberto Gilardino, atacantul echipei Fiorentina, a declarat că absenţa lui Adrian Mutu va conta, deoarece internaţionalul român este un jucător important pentru această grupare.
„Adrian Mutu este un jucător foarte important pentru echipa noastră şi îmi doresc ca el să rămână aşa pentru multă vreme. Totuşi, Jovetici este un jucător tânăr şi sper ca la meciurile următoare să facă diferenţa“, a spus Gilardino. Adrian Mutu a efectuat săptămâna trecută primul control după operaţia la meniscul genunchiului stâng, iar revenirea pe gazon este prevăzută pentru mijlocul lunii mai. Mutu a suferit o intervenţie chirugicală, pe 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului de la genunchiul stâng.
Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, la un post de radio italian, că, în cazul în care atacantul Adrian Mutu va dori să părăsească formaţia din Florenţa la finalul acestui sezon, atunci oficialii grupării „viola“ sunt dispuşi să discute despre un eventual transfer al său: „Suntem obişnuiţi să nu oprim pe nimeni să plece. Încercăm să găsim cea mai bună soluţie, iar atunci când cineva ne-ar solicita să plece, vom discuta. Aşa am făcut-o de fiecare dată“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS