9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVlad Munteanu vrea să rămână în Bundesliga

Vlad Munteanu vrea să rămână în Bundesliga

Arminia Bielfeld a pierdut sâmbătă, cu 1-2, partida pe care a susţinut-o pe terenul grupării la care evoluează jucătorii români Emil Jula şi Ovidiu Burcă, Energie Cottbus. Golul oaspeţilor a fost marcat în minutul 48 de Vlad Munteanu, care a egalat situaţia pe tabelă. Mijlocaşul român, care şi-a trecut astfel în cont primul său gol din actuala stagiune a Bundesligii, îşi doreşte să continue seria evoluţiilor pozitive, iar echipa sa să evite retrogradarea la finalul campionatului.
„E o satisfacţie personală faptul că am reuşit să înscriu primul meu gol în tricoul Arminiei, însă era mult mai bine dacă nu pierdeam jocul de la Cottbus. Mă simt mult mai bine din punct de vedere fizic şi mă bucur că am început să-mi recapăt forma. Mi-am propus ca de acum înainte să am constanţă în evoluţii şi sper ca echipa mea să nu retrogradeze la finalul stagiunii“, a spus, pentru NewsIn, jucătorul român.
Munteanu, care aparţine de VfL Wolfsburg, iar în acest sezon evoluează sub formă de împrumut pentru Arminia Bielefeld, a afirmat că formaţia „lupilor“, care este pregătită de Felix Magath, are mari şanse să cucerească titlul în Bundesliga.
„Mă bucur enorm pentru ce au realizat până acum foştii mei colegi. Au şanse reale de a câştiga campionatul, iar dacă vor bate etapa viitoare pe Leverkusen va fi greu să mai fie ajunşi în lupta pentru titlu. Ştiu ce antrenamente se fac acolo şi la ce presiune sunt supuşi jucătorii din partea antrenorului şi a conducerii“, a menţionat Vlad Munteanu.
După 27 de etape disputate în Bundesliga, Arminia se situează pe locul 15, având 24 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS