9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu răspunde criticilor cu goluri

Mutu răspunde criticilor cu goluri

„Briliantul“ susţine că prestaţia pe care a avut-o în meciul cu Palermo a fost doar un accident şi că îşi va lua revanşa trecându-şi de cât mai multe ori numele pe lista marcatorilor.

Unul dintre membrii familiei Della Valle, Diego, care patronează clubul italian Fiorentina, i-a certat pe jucătorii formaţiei „viola“, după ce aceştia au avut o prestaţie jalnică în meciul de pe teren propriu cu Palermo, pe care l-au pierdut duminică, în etapa a 27-a din Serie A, cu 0-2. Fiorentina are ca obiectiv calificarea în sezonul viitor din Liga Campionilor, iar Della Valle a susţinut că mulţi dintre jucătorii echipei „pur şi simplu au dormit pe teren“. Printre cei vizaţi de criticile patronului s-au numărat atacantul român Adrian Mutu şi coechipierul său din ofensivă, Alberto Gilardino.
Comentând declaraţiile patronului Diego Della Valle, „Briliantul“ a afirmat că Fiorentina va reuşi încă o calificare în grupele Ligii Campionilor şi a adăugat că jucătorii îşi vor demonstra valoarea pe teren.
„Noi am discutat în vestiar despre situaţia din prezent. Suntem supăraţi că am pierdut ultimul meci. Trebuia să ne mobilizăm pentru a nu pierde puncte, dar campionatul este lung, iar acum trebuie să ne gândim la următoarele partide. Antrenorul Prandelli ne-a vorbit de frica de a fi între primii patru în clasament. Multe echipe au trecut prin momente grele, iar acum trebuie să demonstrăm că suntem o formaţie bună, mai ales celor care nu cred în noi“, a spus Adrian Mutu.
Jucătorul român a comentat şi declaraţiile lui Diego Della Valle, care a afirmat că atacanţii trebuie să alerge mai mult: „Cred că Fiorentina merită să fie între primele patru echipe din clasament. Eu şi Gilardino vom răspunde criticilor pe teren prin marcarea de goluri. Nu ştiu dacă avem nevoie de jucători importanţi, clubul urmează programul anunţat acum câţiva ani“.

„Va fi dificil să o învingem pe Inter“

Fiorentina ocupă locul al patrulea în Serie A, cu cinci puncte mai puţin decât ocupanta poziţiei a treia, AC Milan. Formaţia antrenată de Prandelli va întâlni duminică, în deplasare, pe lidera Internazionale Milano. Fost jucător al lui Inter, Adrian Mutu a recunoscut că disputa de pe „Giuseppe Meazza“ va fi foarte dificilă.
„Ştim că Inter are un lot puternic. Sunt practic două echipe. Meciul o să fie foarte dificil pentru noi. Dacă vom câştiga, trecem peste un moment foarte important. Ştiam că acest sezon va fi mai dificil“, a mai afirmat Adrian Mutu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS