11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim a trecut Dunărea

Oltchim a trecut Dunărea

Timp de trei zile, Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost pe locul secund al clasamentului, la un punct de Rulmentul Urban Braşov. Elevele lui Radu Voina au jucat miercuri seară la Brăila, în faţa formaţiei locale, Dunărea, şi aveau mare nevoie de un succes sau măcar de un rezultat de egalitate pentru a reveni pe prima treaptă a ierarhiei Ligii Naţionale. Tehnicianul chimist nu a riscat nimic, nu a odihnit titularele, iar Oltchim a câştigat cu 39-26 (18-11), revenind în fotoliul de lider.
Pentru Oltchim au jucat: Huţupan, Tolnai – Lecuşanu (8), Puşcaşu (5), Szucs (4), Meiroşu (4), Pidpalova (4), Luca (3), Elisei (3), Avădanii (3), Maier (2), Borbaş (1), Gatzel (1), Manea (1). Antrenor: Radu Voina.

Campionat aproape încheiat

În mod normal, Oltchim nu mai poate pierde titlul naţional din acest sezon, al treilea consecutiv. Gruparea vâlceană va mai avea deplasări la Cetate Deva, Buzău, Zalău, Rapid Bucureşti, formaţii care nu au cum să le pună probleme Narcisei Lecuşanu şi colegelor sale, care îşi vor asigura prezenţa în viitoarea ediţie a grupelor Ligi Campionilor.

Brăila-Bucureşti-Ljubljana

Delegaţia vâlceană nu s-a mai întors acasă şi în această dimineaţă va decola din Bucureşti spre Ljubljana, acolo unde mâine va juca împotriva formaţiei Krim, în etapa a patra a Grupei 2 principale din Liga Campionilor. Tehnicianul Radu Voina a avut noroc la Brăila, a scăpat fără accidentări şi nu a fost nevoit să facă schimbări în lot. Oltencele vor susţine astăzi, de la ora 19.00, antrenamentul oficial în Sala Sporturilor din capitala Sloveniei, acolo unde mâine, de la ora 18.45, vor fi peste 2.500 de spectatori. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia, formată din Kim Andersen şi Per Morten Sodal, observator din partea Federaţiei Europene de handbal fiind finlandeza Mona Förström.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS