17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSegărceanu se teme de Dragomir

Segărceanu se teme de Dragomir

Fostul tenisman şi căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, Florin Segărceanu, a afirmat că o consideră pe Ruxandra Dragomir principalul adversar la alegerile FRT, pentru că aceasta şi-a început campania mult mai devreme decât el. „Consider că Ruxandra Dragomir este principalul adversar la alegeri pentru că ea şi-a început campania mult mai devreme şi a luat contact mult mai bine cu toate cluburile. Pot spune că m-a avantajat această amânare, pentru că am reuşit, la rândul meu, să vorbesc cu mulţi oameni, să ajung la mai multe cluburi“, a afirmat Segărceanu.
Candidatul la preşedinţia FRT a vorbit şi despre noii candidaţi, dar şi despre Aurel Munteanu, cel care a fost propus de mai multe cluburi pentru această funcţie: „Am stat de vorbă cu George Cosac şi el mi-a explicat că vizează un post de vicepreşedinte, dar a ales să candideze pentru a-şi expune ideile. Probabil vom avea cinci candidaţi, nu şase. Domnul Eduard Pană candidează, la rândul său, dar în loc de program va face nişte dezvăluiri. Aurel Munteanu este un om de bine în tenis. Cred că motivul pentru care candidează este o încercare de împăcare a tenisului românesc. Are forţă financiară şi asta este un avantaj pentru el“.
La preşedinţia FRT vor candida Ruxandra Dragomir, Florin Segărgeanu, Dumitru Hărădău, George Cosac, Eduard Pană şi Aurel Munteanu.
Alegerile pentru preşedinţia FRT vor avea loc luni, la Poiana Braşov. Aceasta este cea de-a doua sesiune de alegeri, după ce cea din 11 decembrie 2008 s-a amânat din lipsă de cvorum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS