14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova înfruntă campioana

FC Craiova înfruntă campioana

Prim-divizionara de futsal FC Craiova dispută duminică un nou meci tare, urmând să întâlnească, pe teren propriu, de la ora 17.30, campioana en-titre ACS Odorheiu Secuiesc, într-un joc din cadrul rundei a cincea din play-off. Oltenii au avut un parcurs slab în play-off, înregistrând doar o victorie, cu Clujana Cluj-Napoca, şi trei înfrângeri cu CIP Deva, Concordia Chiajna şi Olimpic Simeria. Formaţia finanţată de Sorin Croitoru ocupă doar locul cinci, cu şase puncte, în timp ce campioana din Odorheiu Secuiesc este pe poziţia a treia, cu nouă puncte.
Partida de duminică din Sala Sporturilor va fi arbitrată de Gabriel Stroe (Moreni) şi Septimiu Burtescu (Târgovişte). Arbitru de rezervă a fost desemnat craioveanul Lucian Bozdocescu, iar observator va fi Pompiliu Cosconea (Buzău).
Celelalte jocuri din această rundă: City’us Târgu Mureş – United Galaţi, CIP Deva – Olimpic Simeria şi Concordia Chiajna – Clujana Cluj-Napoca. În acest weekend se reia şi Liga a II-a de futsal. Formaţia Gecorom Craiova, care face parte din seria nord, joacă duminică, în deplasare, cu Galaxy Mediaş, în cadrul rundei a 11-a. Craiovenii, pregătiţi de Călin Pantelimon, ocupă locul cinci în serie, ultimul, cu 6 puncte (2 victorii şi 6 înfrângeri).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS