11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNesta se operează

Nesta se operează

Fundaşul formaţiei AC Milan, Alessadro Nesta, care în acest sezon nu a jucat în nici o partidă oficială din cauza problemelor medicale, a suferit o nouă accidentare la spate şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale.
Fostul internaţional italian va fi operat la o clinică din Milano de profesorul Maurizio Fornari, cel care l-a examinat pe fotbalist şi în vara anului trecut.
Nesta, de 33 de ani, a petrecut anul trecut patru luni la o clinică privată din Miami, unde a efectuat un tratament special, în speranţa că va scăpa de o eventuală intervenţie chirurgicală.
Fotbalistul lui Milan s-a antrenat în ultimele săptămâni alături de restul lotului grupării rossonera, iar oficialii echipei sperau într-o revenire a acestuia pe gazon în derbiul cu Inter, din weekendul trecut. Speranţele ca Nesta să debuteze în actualul sezon din Serie A s-au năruit vineri, când jucătorul a acuzat dureri puternice la spate. Apărătorul a fost supus unui control medical amănunţit, iar doctorii i-au comunicat că trebuie să se opereze. Perioada de indisponibilitate a lui Nesta nu a putut fi estimată de staff-ul medical al grupării italiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS