9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Sava arde gazul la CFR Craiova

Marius Sava arde gazul la CFR Craiova

Fostul mijlocaş al Ştiinţei, Marius Sava, a evoluat sâmbătă pentru Gaz Metan CFR Craiova, în amicalul pe care formaţia de la Depou l-a susţinut în compania colegei de serie, Armata Craiova. Scorul a fost egal, 4-4, ca şi la pauză, 3-3, reprizele având însă 60 de minute. Pentru lidera autoritară a Seriei a 4-a a Ligii a III-a au înscris Buzărnescu, Mitroi, Chivu şi M. Preda, golurile „militarilor“ fiind reuşite de Răduţ (3) şi Vâlvoi.

Cum „găzarii“ nu par a avea adversar în lupta pentru promovare, antrenorii Cristea Boldici şi Ionel Luţă se gândesc la partidele mult mai dificile din eşalonul secund, motiv pentru care întăresc echipa de acum, iar Sava este cel mai răsunător transfer. „În principiu, Sava a fost de acord, nu mai trebuie decât să semneze actele, iar asta se va întâmpla luni (astăzi – n.r.). A fost dorinţa lui de a juca aici, iar dacă vom promova, va rămâne la noi. Este un câştig pentru echipă. Am fost în discuţii şi cu Claudiu Răducanu, dar şi-a găsit altă echipă. Sper să vină şi el din vară la Gaz Metan, să i se alăture lui Sava. Am avea nevoie de experienţa lor în liga a doua“, a afirmat Luţă. În afară de Marius Sava, Gaz Metan CFR şi-a mai îndreptat atenţia şi spre alţi jucători, printre care şi doi dintre adversarii de sâmbătă, Burada şi Răduţ, ambii având şanse mari să ajungă la Depou.

În amicalul de sâmbătă, „găzarii“ au evoluat în următoarea formulă: repriza I: Râmniceanu – Bălmău, Ignat, Pătrană, L. Preda – Niţă, Rioşeanu, Sava, Mitroi – Chivu, Buzărnescu; repriza a II-a: Firulescu (Cuniţă) – Grecu, Stăvaru, Stanciu, Vârlan – Goge, Ştefan, Oprea, Mario – Lepădat, M. Preda. De partea cealaltă, Armata a aliniat următorul unsprezece: repriza I: Petrescu – Sodoleanu, Marinică, Iova, Stoian – Ignat, Turcilă, Burada, Răduţ – Crişan, Mitrică; repriza a II-a: Mărăcine – Popa, Bădoi, Preda, Bălan – Agiu, D. Răduţ, Matei, Ienciu – Anghel, Vâlvoi.

După acest prim amical, „militarii“ pregătiţi de Marian Voicu şi Gigi Putinei vor urca la munte, mâine urmând să plece la Rânca, pentru un stagiu de pregătire de zece zile. În schimb, Gaz Metan CFR va mai rămâne în zonă, mâine având programat un amical cu Recolta Ostroveni (ora 12.00 – stadion „Depou“), iar sâmbătă, cu FC Drobeta, la Severin. „Găzarii“ vor efectua şi ei un cantonament montan, însă la jumătatea lunii viitoare, la Predeal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII