10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVizită medicală cu Njock şi patru australieni

Vizită medicală cu Njock şi patru australieni

Njock, Baird, Rose, Mitchell şi Nechifor (foto) au efectuat ieri-dimineaţă vizita medicală pentru a intra în rândul lumii şi pentru a se putea pregăti alături de ceilalţi alb-albaştri. La Policlinica pentru Sportivi din Craiova s-a prezentat şi Anthony Bryan Bran, celălalt româno-australian adus recent în Bănie, dar, pentru că era prea obosit, acesta a fost trimis să se odihnească, urmând să i se recolteze sânge împreună cu jucătorii de la echipa a doua.

Într-o situaţie asemănătoare se află şi Spase Dilveski, care, la indicaţiile doctorului echipei, Claudiu Stamatescu, nu s-a prezentat ieri la vizita medicală, el urmând să ajungă la policlinică luni, împreună cu Julius Wobay, dacă acesta din urmă va sosi în timp util la Craiova.

Sosit primul la întâlnirea cu medicii, camerunezul Jeremie Njock s-a declarat impresionat de noua imagine a Băniei. „Craiova, ca oraş, s-a dezvoltat mult şi e bine pentru oamenii care muncesc şi trăiesc aici. Cât despre echipă, sper să fiu sută la sută pregătit, să încerc să ajut şi eu Universitatea“, a spus Njock, care vine după o operaţie la genunchi.

 

Baird a jucat cu meniscul rupt

 

Australianul Michael Baird susţine că a jucat mai slab în tur deoarece a avut serioase probleme medicale, dar speră să îşi revină în partea a doua a campionatului. „Nu o să mă antrenez zece zile din cauza faptului că operaţia a fost mai dificilă decât credeam. Dacă m-aş antrena acum, nu mi-aş face decât rău. Prefer să mai stau pe margine, dar să fiu apt pentru primul joc. Deşi am făcut trei operaţii, nu îmi este frică. Din fericire, nu am ratat nici un joc din cauza lor. Mi-ar plăcea să joc la nivel maxim în fiecare meci, pentru că în ultima perioadă nu am făcut-o, aveam meniscul rupt“, a dezvăluit atacantul australian.

Acesta susţine că nu se teme de concurenţă, în condiţiile în care principalul său „adversar“, Jeremie Njock, are şi el probleme medicale serioase. „Este bine că au mai venit jucători, concurenţa este bună la o echipă. Cu cât o echipă este mai bună, cu atât va fi o atmosferă propice performanţei pentru toţi jucătorii. Mi-ar plăcea să joc cu Jeremie, dar vom vedea ce se va întâmpla, antrenorul va decide până la urmă. E bine să ai o echipă bună, iar Njock este un jucător bun, are multă experienţă. Deci, jos pălăria în faţa lui. Dacă voi putea să învăţ ceva de la el, o voi face. Mai am câţiva ani până să ajung la vârsta lui Jeremie“, a comentat Baird.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII