9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii gorjeni, pe locul patru

Juniorii gorjeni, pe locul patru

Grupa de copii născuţi în anul 1999 a clubului Pandurii, calificată la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola“, a reuşit să ajungă în careul de aşi al întrecerii, în urma meciurilor desfăşurate la Sibiu.
După ce în primul joc din faza grupelor gorjenii au remizat cu FC Sibiu, scor 1-1, în al doilea, piticii de la Pandurii au pierdut nemeritat contra lui Dinamo, cu scorul de 1-3. „Când noi trimiteam mingea în bară, adversarii noştri marcau“, a spus Daniel Băloi, secretarul general al clubului Pandurii.
În ultimul meci al grupei, gorjenii au câştigat cu 5-2 contra celor de la CSM Focşani şi şi-au asigurat prezenţa în finala mică. Acesta a avut loc ieri-dimineaţă, pandurii pierzând cu 2-4 în faţa celor de la CSS Bistriţa. Oltenii au condus cu 2-1 la pauză, dar au fost egalaţi şi apoi au primit două goluri în ultimele trei minute ale meciului. „Rezultatul este foarte bun, pentru că am intrat cu această grupă în primele patru pe ţară“, a comentat Daniel Băloi. El a anunţat că Pandurii Lignitul Târgu Jiu va premia astăzi, la ora 12.00, la stadionul „Municipal“, cei peste 200 de copii care activează în cadrul celor zece grupe de juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS