11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEriksson, convins că duce Mexicul la CM 2010

Eriksson, convins că duce Mexicul la CM 2010

Suedezul Sven-Goran Eriksson, selecţionerul echipei naţionale a Mexicului, criticat din cauza faptului că prima reprezentativă nu a mai câştigat de trei meciuri, a afirmat că nu se teme că poate rata calificarea la Campionatul Mondial din 2010. Mexic va întâlni naţionala din Honduras săptămâna viitoare şi mai are nevoie de cel puţin un punct pentru a ajunge în ultima rundă a calificărilor din zona CONCACAF, meciurile urmând să se dispute anul viitor. „Nici un moment nu am avut dubii că Mexicul nu va evolua la Campionatul Mondial din Africa de Sud. Ştim că va fi dificil, era mai bine să câştigăm ultimele partide, dar acum încercăm să obţinem victoria contra Hondurasului“, a declarat selecţionerul Mexicului pentru site-ul oficial al federaţiei.
„Mă simt bine la echipă. Suntem aproape de ceea ce ne propunem, meciul cu Honduras este foarte important pentru toată lumea din ţară, suporteri, jucători, federaţie, presă. Ştiu ce înseamnă şi nu simt nici un fel de presiune. Standardul fotbalului mexican este ridicat. Nu este ca în Premier League, dar este bun, echilibrat“, a explicat Eriksson.
El a adăugat că pentru meciul cu Honduras nu va putea conta pe atacantul Giovani dos Santos de la Tottenham, care este accidentat, şi s-a referit şi la retragerea lui Cuauhtemoc Blanco. „Mi se pare ciudat că un jucător spune ceva într-o zi, apoi afirmă în presă că este apt pentru naţională. Nu mi se pare normal să-ţi schimbi aşa repede părerea. Preferam să discute cu mine despre asta, nu să-mi trimită mesaje prin intermediul presei“, a spus tehnicianul suedez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS