17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurul Lung vede Universitatea pe podium

Pandurul Lung vede Universitatea pe podium

Fost jucător la Universitatea Craiova, dar şi antrenor o perioadă scurtă la Gloria Buzău, Silviu Lung nu are emoţii pentru Ştiinţa în meciul cu buzoienii.
„Universitatea porneşte clar cu prima şansă la Buzău, dar craiovenii trebuie să fie concentraţi şi atenţi, deoarece, în ultimul timp, Gloria a luat foarte greu gol, a pierdut la limită şi a făcut egal cu Steaua. Craiova poate să rezolve meciul încă din prima repriză. Eu cred că Universitatea, cu o victorie mâine (astăzi – n.r.) la Gloria, are şanse să termine pe podium acest tur de campionat. Ştiu că vor fi jocuri grele cu Rapid şi Steaua, dar mereu Universitatea s-a concentrat în astfel de meciuri. Cu Fane (Ştefan Stoica – n.r.) antrenor, era foarte multă disciplină la Buzău, jucătorii formau un grup unit, iar echipa, într-o zi bună, putea bate pe oricine. Acum altele sunt datele problemei“, a declarat Silviu Lung, pe site-ul oficial al clubului Universitatea.
Fostul portar al Craiovei Maxima a fost responsabil de pregătirea goalkeeper-ilor Gloriei Buzău atât în sezonul trecut, cât şi în debutul actualei stagiuni, când antrenor principal era Ştefan Stoica. În prezent, Lung se ocupă de pregătirea portarilor de la Pandurii Tâgu Jiu.
Alb-albaştrii au astăzi şansa să obţină prima victorie în Crâng într-un meci oficial. Craiovenii şi buzoienii s-au întâlnit de 12 ori până acum. Cinci partide, toate disputate în Bănie, s-au încheiat cu victorii ale juveţilor, patru întâlniri au revenit buzoienilor, în timp ce trei s-au încheiat la egalitate. În ultimele două jocuri oficiale, disputate sezonul trecut, cele două combatante şi-au împărţit frăţeşte punctele. Ştiinţa a câştigat acasă cu scorul de 3-1 (goluri Fl. Costea – 2 şi Wobay), iar, în Crâng, Buzăul s-a impus cu 1-0 (gol Andre Nunes).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS