14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoma încearcă să-şi revină cu Chelsea

Roma încearcă să-şi revină cu Chelsea

Italienii de la AS Roma traversează o perioadă de criză fără precedent în ultimii ani, ocupând locul al 17-lea în Serie A înaintea meciului din această seară cu Chelsea Londra, din Grupa A a Ligii Campionilor. Mai mult, jucătorii Romei au fost ameninţaţi în ultimele zile de suporteri la antrenamente şi au fost numiţi „mercenari“, fiind somaţi să redreseze imediat situaţia echipei în campionat şi în Liga Campionilor.
„Giallo-rossi“ nu au acumulat decât trei puncte în grupă şi se văd nevoiţi să obţină un rezultat bun în faţa londonezilor. Englezii vin în capitala Italiei fără Ashley Cole, care s-a accidentat în meciul jucat de „albaştri“ sâmbătă cu Sunderland, în Premier League.
Antrenorul oaspeţilor, brazilianul Felipe Scolari, are însă la dispoziţie un lot numeros şi valoros, iar sud-americanul nu se teme de întâlnirea cu italienii: „Pe mine mă interesează să câştigăm, chiar dacă în precedenta deplasare, la Cluj, nu am reuşit să ne impunem. În cazul unei victorii, cred că ne vom asigura primul loc în grupă“.

Englezii au concediat 15 scouteri

Chiar înaintea meciului cu AS Roma, conducătorii clubului englez au decis să restructureze Departamentul internaţional de scouting, iar de selectarea jucătorilor se va ocupa şeful Departamentului de tineret, Frank Arnesen.
Departamentul de scouting avea 25 de angajaţi, iar 15 dintre ei au fost demişi, inclusiv fostul selecţioner al naţionalei Under 21 a Scoţiei, Rainer Bonhoff. „Vom restructura Departamentul de scouting şi ne concentrăm atenţia asupra unor ţinte precise, decât să ne extindem prea mult“, a explicat unul dintre purtătorii de cuvânt ai formaţiei londoneze.
Presa engleză scrie că adevăratul motiv al rezilierii contractelor a fost că Abramovici nu a mai vrut să mai plătească atât de mulţi scouteri, deşi reprezentanţii clubului au negat că echipa ar avea probleme financiare, considerând decizia un semn de prudenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS