11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBenitez l-a faultat pe Hyypia

Benitez l-a faultat pe Hyypia

Managerul lui Liverpool, spaniolul Rafael Benitez, nu l-a inclus pe lista celor 25 de jucători care au dreptul să evolueze pentru gruparea britanică în Liga Campionilor pe finlandezul Sami Hyypia. Fostul căpitan al „cormoranilor“ s-a declarat şocat de decizia antrenorului său de a-l lăsa în afara lotului pentru Champions League, unde Liverpool va juca în Grupa D alături de Olympique Marseille, PSV Eindhoven şi Atletico Madrid.
„Pe de o parte, înţeleg această decizie, dat fiind ultimul regulament impus de UEFA, însă trebuie să recunosc că vestea m-a luat prin surprindere. De fapt, pot spune că decizia antrenorului m-a şocat. Deşi am avut o ofertă de la altă echipă, iar conducerea m-a asigurat că râmân un jucător important, la scurt timp după ce s-a încheiat perioada de transferuri mi s-a transmis că nu voi putea juca în Champions League“, a afirmat fundaşul finlandez, care a recunoscut că în urma acestei decizii viitorul său la club este incert.
Sami Hyypia are 35 de ani, a fost ofertat în această vară de Stoke City, nou-promovată în Premier League, însă Benitez a insistat ca fundaşul să rămână la gruparea de pe „Anfield Road“. Finlandezul a fost transferat de Liverpool în 1999 de la gruparea olandeză Willem II Tilburg şi a adunat 446 de prezenţe în toate competiţiile pentru „cormorani“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS