9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOctavian Belu l-a apărat pe Nicolae Forminte

Octavian Belu l-a apărat pe Nicolae Forminte

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Octavian Belu, a afirmat ieri că Bela Karoly este cunoscut pentru declaraţiile sale, iar antrenorul lotului feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, a reacţionat corect apărând-o pe Sandra Izbaşa şi gimnastica românească.
„Nu este prima dată când Bela Karoly face asemenea declaraţii, iar Nicolae Forminte a reacţionat just, şi-a apărat eleva. Mi s-a întâmplat şi mie, când eram la lot, ca Bela să facă asemenea declaraţii, dar eu am preferat să nu răspund. Totuşi, Nicolae Forminte ştie cât a muncit Sandra şi a răspuns cum a crezut de cuviinţă“, a spus Belu.
Într-un interviu acordat unui cotidian central de sport, antrenorul lotului feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, l-a atacat dur pe Bela Karoly, care a spus că nota Sandrei Izbaşa, campioană olimpică la sol, a fost prea mare.
Forminte a mai spus că pe Nadia Comăneci „o putea antrena şi nea Ion de la poartă. Nadia e genul rar de gimnastă căreia îi spuneai rău şi ea făcea bine“.
Forminte mai susţine că pentru Bela Karoly gimnastica a devenit o afacere şi că în acest sport numele tehnicianului e de domeniul trecutului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS