10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMorariu, decepţionat de handbaliste

Morariu, decepţionat de handbaliste

Preşedintele COSR, Octavian Morariu, a fost afectat vizibil de evoluţia naţionalei de handbal feminin din meciul de ieri cu Ungaria, pierdut cu scorul de 30-34, afirmând că nu îşi explică prestaţia sub aşteptări a tricolorelor. Morariu nu a dorit să comenteze despre presupusele contre între selecţionerul Gheorghe Tadici şi unele handbaliste, preferând să facă o analiză tactică. „Sunt foarte dezamăgit după acest meci. Nu am avut nici o direcţie în atac, iar în apărare nu am mai văzut de mult aşa găuri. Sunt foarte dezamăgit, chiar surprins. Îmi pare rău în primul rând pentru ele. Au valoare, au muncit în mod sigur, dar, din păcate, nu merg mai departe. Nu pot să privesc acest rezultat ca pe un mare eşec, dar este în mod sigur o mare decepţie“, a spus preşedintele COSR.
„Mentalitate de învingători au cei care muncesc de le sar capacele. Eu văd ce este pe teren. De exemplu, nu ştiu cum a fost organizată apărarea, iar atacul nu a fost coerent, am văzut prea puţine faze construite“, a completat Octavian Morariu, sperând ca tricolorele să ocupe măcar locul cinci la Olimpiadă.
La rândul său, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Octavian Belu, a explicat de ce România a pierdut meciul cu Ungaria: „Fetele noastre nu sunt obişnuite să fie conduse. Le-a fost foarte greu. Aşa este în sport, de aceea este aşa de frumos şi iubit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS