9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBridge, încă patru ani la Chelsea

Bridge, încă patru ani la Chelsea

Clubul Chelsea Londra a anunţat că i-a prelungit cu patru ani contractul fundaşului Wayne Bridge. Jucătorul s-a transferat la Chelsea în sezonul 2003/2004, după cinci sezoane petrecute în tricoul lui Southampton. A fost împrumutat, la începutul sezonului 2006/2007, la Fulham, după care a revenit la Chelsea datorită prestaţiilor sale de excepţie. „Sunt foarte bucuros că am semnat prelungirea contractului şi pot să spun că ador să joc la Chelsea“, a spus fundaşul de 27 de ani, care în sezonul trecut a evoluat în 19 meciuri pentru formaţia londoneză.
La rândul său, noul manager general al lui Chelsea, brazilianul Luiz Felipe Scolari, s-a declarat încântat că fundaşul va rămâne la echipa de pe „Stamford Bridge“.
„Sunt mulţumit că Wayne Bridge a decis să rămână la noi, mai ales că îmi place foarte mult felul în care joacă“, a spus tehnicianul „albaştrilor“.
Wayne Bridge a adunat în cariera sa opt meciuri pentru naţionala U21 a Angliei, dar şi 31 de selecţii pentru prima reprezentativă a Albionului, pentru care a marcat un gol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS