9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe a renunţat la nouă jucători

Eugen Neagoe a renunţat la nouă jucători

Clubul Pandurii Târgu Jiu i-a pus pe lista de transferuri pe Dossey, Kutlacic, Murdărea, Enescu, Dragomir, Voicu, Adi Popescu, Vidakovic şi Vătavu, „Geană“ bazându-se doar pe 22 de fotbalişti.

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru sezonul 2008-2009 începe să prindă contur, 22 de locuri din cele 26 fiind deja arvunite. Antrenorul Eugen Neagoe va aborda campionatul viitor cu portarii Stanca, Mingote şi Râmniceanu şi jucătorii de câmp Popete, Mândrean, Rus, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Vasilache, Dedu, Păcurar, Vancea, Stângă, Nalaţi, Orac, Tilincă, Stromajer, Piţurcă, L. Mihai şi Arrieta, iar un loc este reţinut pentru Ilie Iordache.
„Suntem numai 22 în prezent, ne-ar mai trebui patru jucători, să spunem trei dacă Iordache ar reveni la Pandurii, iar noi ne dorim acest lucru şi el la fel. Mai sunt trei jucători pe care încercăm să-i aducem zilele următoare şi lotul va fi complet“, a spus Neagoe.
Gruparea gorjeană a renunţat imediat după reunire la Vintilescu şi Bălăeţ, iar ieri au fost anunţaţi alţi nouă „disponibilizaţi“: Dossey, Kutlacic, Murdărea, Enescu, Dragomir, Voicu, Adi Popescu, Vidakovic şi Vătavu.
„Sunt jucători care sunt puşi pe lista de transferuri nu pentru că sunt slabi, dar nu putem ţine un lot foarte numeros. Vreau să ne bazăm pe 26 de fotbalişti, iar noi eram 34 şi era foarte greu de lucrat la antrenamente. Unii jucători sunt la o vârstă la care nu-şi permit să stea rezervă, alţii sunt tineri şi este normal să joace pentru a creşte în valoare. Cu siguranţă vor primi oferte sau le vom găsi noi echipe la care să joace mai mult decât ar fi făcut-o aici. Eu mi-aş dori să evolueze toţi în prima ligă“, a precizat Eugen Neagoe.
Acesta a ţinut să motiveze doar renunţarea la Adi Popescu, jucătorul care şi-a rupt piciorul la Timişoara, în turul sezonului trecut. „Adi vine după o accidentare foarte gravă, a avut o perioadă lungă în care nu a jucat şi este destul de greu să revină, la vârsta lui (33 de ani – n.r.). Este mai bine pentru el să joace meci de meci. A fost unul dintre jucătorii pe care eu m-am bazat“, a afirmat „Geană“.

Arrieta are interzis a minge

Ibon Perez Arrieta este singurul jucător din lotul pandurilor, alături de L. Mihai, care se pregăteşte după un program separat. Spaniolul face doar alergări, acesta fiind în recuperare după problemele la inghinali care l-au chinuit în finalul sezonului trecut. „Arrieta va intra de luni în program normal. Deocamdată, el face doar alergări, nu are voie la minge. A avut o problemă din returul campionatului, a forţat în unele jocuri, dar acum este totul în regulă. A făcut un tratament în Spania cu medicul de la Real Sociedad, este bine, dar nu am vrut să-l forţăm în aceste prime zile de pregătire“, a dezvăluit Neagoe.
Transferat în această vară de la Farul Constanţa, portarul Răzvan Stanca a semnat cu Pandurii pe o perioadă de trei ani, şi nu doi, cum se înţeleseseră iniţial părţile.

Ultimul amical, cu Jiul Petroşani

Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „Municipal“, Pandurii Târgu Jiu susţine primul joc de verificare din pauza competiţională, în compania echipei de Liga a III-a Minerul Mătăsari. Gorjenii cunosc şi patru dintre cele şase adversare pe care le vor întâlni în cantonamentul din Austria, St. Polten (28 iunie), Varteks Varazdin (1 iulie), Slovan Bratislava (3 iulie) şi Ujpest Budapesta (5 iulie).
Conducerea clubului gorjean a perfectat un ultim meci amical înainte de startul noului sezon, cu echipa de Liga a II-a Jiul Petroşani, joc care va avea loc pe 19 iulie, pe stadionul „Municipal“, de la ora 19.00. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS