11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuveţii au uitat de fotbal în vacanţă

Juveţii au uitat de fotbal în vacanţă

Ştiinţa mai are câteva zile de pregătire la Craiova, luni urmând să plece în Germania, pentru primul cantonament. După vizita medicală şi câteva antrenamente, Nicolo Napoli a stabilit ieri că este vremea să-şi testeze elevii pentru a vedea în ce stadiu se află la capitolul pregătire fizică. Rezultatele nu l-au impresionat pe italian. „A fost un test uşor pentru a observa capacitatea fizică a jucătorilor, constând într-o probă de viteză. Am observat că majoritatea fotbaliştilor nu au făcut deloc pregătire în zilele de vacanţă. Acest lucru o să le îngreuneze misiunea pentru că vor răspunde mai greu la comenzi“, a spus Napoli.
Italianul este riguros când vine vorba de testarea potenţialului fizic al jucătorilor săi, acesta punând mare preţ pe cifrele indicate de aparatura adusă special la echipă anul trecut şi pe care alb-albaştrii, în glumă, au numit-o „radar“. Napoli a anunţat că va continua să-şi testeze jucătorii pentru a vedea progresele fiecărui fotbalist.

Beldeanu, exigent cu tricolorii

Nicolo Napoli, antrenorul principal al Ştiinţei, şi ajutoarele sale, Massimo Ferraris, Donati Quinto şi Urbano Lega, au urmărit meciurile din Grupa C împreună. Au ţinut cu „azzurrii“, iar la final s-au bucurat de calificarea Italiei în sferturi. „Îmi pare rău pentru naţionala României, însă sunt bucuros că Italia merge în sferturile de finală. Mă aşteptam ca România să facă un meci mai bun, deoarece calificarea depindea numai de ea, însă nu a reuşit acest lucru. Am urmărit ambele partide la două televizoare, iar de la scorul de 2-0 pentru Italia m-am uitat mai mult la meciul României. Costea şi Stoica puteau fi în lotul de 23. A fost însă numai decizia selecţionerului“, a dezvăluit Napoli.
Mult mai exigent a fost Aurică Beldeanu, care nu a ezitat să-i critice pe jucătorii naţionalei, dând chiar şi nume. „Când te bate o echipă care are în componenţă numai jucători de rezervă este grav. Suntem de râsul Europei! Să nu ai şut pe poartă, să nu contezi, mai ales că nici olandezii nu s-au omorât cu firea. Sunt mulţi jucători care nu meritau să îmbrace tricoul naţionalei. Tot respectul pentru Nicoliţă, Cociş, cei doi Niculae, dar nu au valoare pentru a fi la naţională, mai ales la un turneu final“, a punctat Beldeanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII