11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimul meci acasă pentru vâlceni

Ultimul meci acasă pentru vâlceni

CSM Vâlcea – FC Drobeta
Stadion „Municipal“
, astăzi, ora 18.00.
Formaţii probabile:
CS Municipal:
Rusandu – Grădinar, Vişa, Dandea, Melcea – Onofrei, S. Popescu, Udrescu, Larie – Boroiban, Grigoruţă. Antrenor: Dumitru Teleşpan.
FC Drobeta: Hîrşu – Ciucu, Amzucu, Ignat, Trofin – Moutinho, Mitici, Ed. Stoica, Epure – Jenaru, Ivan. Antrenor: Marian Bucurescu.
Vor arbitra: V. Stănişteanu – D. Burloiu, I. Babadac.

CS Municipal Râmnicu Vâlcea a dezamăgit în acest retur de campionat şi a ratat pentru al treilea sezon consecutiv obiectivul de promovare, în ciuda transferurilor masive din pauza competiţională. Elevii lui Mitică Teleşpan îşi iau astăzi „la revedere“ în faţa suporterilor şi speră la un succes care să le mai îndulcească amarul. Vâlcenii vin după un eşec usturător, 1-4 la Salonta, şi dau piept cu una dintre formaţiile solide ale seriei a II-a, FC Drobeta, gazdele având mare nevoie de cele trei puncte pentru a se menţine pe ultima treaptă a podiumului.
Nici de această dată antrenorul Teleşpan nu se poate baza pe mulţi dintre jucătorii importanţi ai echipei şi are puţine soluţii pentru primul unsprezece în condiţiile în care Stanca, Labun, Cercel, Vătavu, Băiţa şi Pasăre vor urmări meciul din tribună.
De partea cealaltă, oaspeţii sunt şi ei decişi să obţină victoria. „Dacă batem la Vâlcea putem încheia sezonul pe locul al treilea“, a afirmat preşedintele executiv al severinenilor, Vasile Mănescu, fericit că FC Drobeta a învins în ultimele zece etape Poli II Timişoara, FC Caracal, CFR Timişoara, Corvinul şi FCM Reşiţa, echipe antrenate în lupta pentru evitarea retrogradării sau pentru îndeplinirea baremului de puncte. Printre victimele mehedinţenilor s-au mai numărat FC Argeş şi Gaz Metan Mediaş, formaţiile care au promovat deja în Liga I.
Antrenorul Marian Bucurescu poate conta în partida de astăzi pe fundaşul Poenaru, refăcut după entorsa suferită în partida cu Mureşul Deva, din urmă cu patru etape, în timp ce atacantul Dacian Bârză este în urmă cu pregătirea, după ce şi-a dat jos ghipsul de la picior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS