9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEugen Neagoe, legat de Pandurii încă un sezon

Eugen Neagoe, legat de Pandurii încă un sezon

Antrenorul echipei Pandurii, Eugen Neagoe, va conduce pentru cel puţin un an gruparea din Târgu Jiu, conform contractului semnat în 2006, care se întindea pe trei sezoane. Preşedintele clubului, Marin Condescu, nu i-a reziliat în iarnă contractul lui „Geană“, evitând astfel o nouă rundă de negocieri cu tehnicianul oltean. „I-am propus în iarnă continuarea contractului pe care îl avea cu Pandurii Târgu Jiu de acum doi ani. Clubul Pandurii nu i-a desfăcut contractul de antrenor lui Eugen Neagoe în iarnă, când a plecat. Pe perioada cât a fost plecat l-am suspendat doar, fiind convins că va reveni la echipă. Neagoe este antrenorul nostru şi va continua cu Pandurii şi în noul sezon“, a anunţat Condescu.

Condescu, mulţumit

 

Şeful pandurilor este mulţumit de munca prestată de Eugen Neagoe şi este convins că acesta va fi unul dintre antrenorii de referinţă ai României. „Eugen Neagoe este un antrenor care va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc. El face parte din categoria antrenorilor tineri, care promit mult şi ne fac să credem că fotbalul românesc a încăput pe mâini bune. Antrenorii din generaţia lui Eugen au avut rezultate bune. Şi Neagoe, şi Dan Petrescu, şi Sabău vor confirma în viitor“, a mai spus Condescu.

Aflat la Hunedoara, pentru a participa la un meci caritabil dintre selecţionata din anii ’80 a Corvinului şi o echipă de old-boys din România, Eugen Neagoe a spus: „Mă bucur că domnul preşedinte Condescu are încredere în mine. Sincer, nici nu îmi place să mă plimb de la o echipă la alta. Timp de nouă ani am jucat numai la Universitatea Craiova şi asta cred că demonstrează faptul că îmi place stabilitatea. Ca antrenor, îmi doresc să rămână ceva în urma mea, iar la Târgu Jiu cred că am construit ceva în aceşti doi ani şi chiar mă simt bine aici. Publicul e alături de echipă şi încercăm să progresăm“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS