10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCaracalenii încearcă surpriza

Caracalenii încearcă surpriza

Liga a II-a

FC Drobeta – FC Caracal

Stadion: „Municipal, astăzi, ora 17.00

Formaţii probabile:

FC Drobeta: Hîrşu – Ciucu, Amzucu, Gheorghe, Trofin – Moutinho, Mitici, Bucă, Fl. Epure – Jenaru, Ivan. Antrenor: Marian Bucurescu. FC Caracal: Iordan – Militaru, Năuiu, Răducu – Bertea, Gîrlă, Gărgălie, Koko, Buşu – Firţulescu, Stoianof. Antrenor: Florin Cioroianu.

Vor arbitra: Ad. Stănescu – V. Bîrleanu, D. Ciocănea.

Dacă în trecut echipa care avea o poziţie dificilă în clasament era cea din Turnu Severin, de această dată, cei care sunt pe o poziţie retrogradabilă sunt cei din Caracal. Etapa trecută a fost pozitivă atât pentru severineni, care s-au întors din deplasarea de la Târgovişte cu toate cele trei puncte puse în joc, cât şi pentru cei din Caracal, care au învins cu 2-0 pe Liberty Oradea. Pentru partida de astăzi, antrenorul Marian Bucurescu nu poate conta pe atacantul Bîrza şi pe Andrei Dicu, ambii cu probleme medicale. În tur, severinenii au învins cu 2-1.

După victoria de sâmbătă, Florin Cioroianu şi-a cantonat lotul la Deveselu, având trei jucători nerefăcuţi: D. Mihai, Săvulescu şi internaţionalul de juniori Boiangiu. FC Caracal va face în această dimineaţă deplasarea la Turnu Severin. Jean Niţulescu, preşedintele executiv al grupării din „Oraşul Minunilor“, a declarat: „Suntem în alergătură după puncte. Vrem neapărat să facem baremul, nu vrem să avem de suferit, ca penalizare, şi în ediţia viitoare de campionat pe care o petrecem, din păcate, în Liga a III-a. Până la final, toate meciurile noastre sunt foarte grele. Se înţelege, mergem la Turnu Severin să nu pierdem“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS