11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBayern a pus ochii pe Deco şi pe Flamini

Bayern a pus ochii pe Deco şi pe Flamini

Indiferent de performanţele pe care le va realiza în acest sezon, Bayern München îşi va schimba antrenorul în vară, Ottmar Hitzfeld urmând să-i lase locul lui Jürgen Klinsmann. Directorul general al clubului bavarez, Uli Hoeness, a anunţat că la finalul sezonului se va realiza şi o întărire a lotului, considerând că echipa are mari probleme în compartimentul median. Oficialii lui Bayern au demarat deja negocierile pentru aducerea a doi mijlocaşi de clasă mondială.

„Vom aduce din nou jucători de mare valoare. Numai că nu este mereu nevoie de a cheltui zeci de milioane, ca până acum“, a spus oficialul german, făcând referire la francezul Frank Ribery, pentru care Bayern a scos din vistierie 25.000.000 de euro.

Potrivit presei germane, mijlocaşii asupra căruia s-a orientat Hoeness sunt portughezul Deco şi francezul Mathieu Flamini. Dacă starul Barcelonei mai are doi ani de contract, dar poate fi achiziţionat pentru doar zece milioane de euro, datorită unei clauze din contractul său cu clubul catalan, mijlocaşul lui Arsenal îşi va încheia înţelegerea cu gruparea londoneză chiar la vară, când poate fi achiziţionat gratis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS