11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, la Happy Hour

Pandurii, la Happy Hour

Cătălin Măruţă, realizatorul emisiunii Happy Hour difuzată de Pro TV, i-a avut invitaţi în studio pe fotbaliştii şi tehnicienii echipei Pandurii chiar în dimineaţa jocului cu Gloria Buzău, din sferturile de finală ale Cupei României. Originar din Târgu Jiu, Măruţă, care s-a declarat în dese rânduri fanul grupării gorjene, a profitat de prezenţa pandurilor la Bucureşti şi i-a găduit pentru 45 de minute, materialul înregistrat fiind difuzat aseară, în cadrul show-ului produs în studiourile Media Pro.
Căpitanul Florin Stângă, Ilie Iordache, Alexandru Piţurcă şi antrenorul Joaquim Teixeira au fost partenerii de dialog ai lui Cătălin Măruţă, care crede în salvarea pandurilor de la retrogradare. „Cred în echipă şi sunt convins că se va menţine în Liga I“, a spus Măruţă.
Pandurii au vizitat şi studioul unde se înregistrează telenovela „Inimă de ţigancă“, unii jucători întreţinându-se câteva minute cu voluptuoasa vedetă de televiziune Nicoleta Luciu. Nu toţi jucătorii au gustat însă acţiunea de imagine a clubului, fiind cu gândul la jocul cu Gloria Buzău. „Unii s-au mai destins, alţii au fost mai reticenţi la cele întâmplate“, a spus ofiţerul de presă al echipei oltene, Bogdan Tudor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII