9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHănescu s-a retras de pe tabloul principal

Hănescu s-a retras de pe tabloul principal

Imediat după meciul România – Franţa din Cupa Davis, Victor Hănescu a plecat în Statele Unite pentru a participa la primul turneu ATP american al anului, de la Delray Beach (Florida), însă şansa nu prea i-a surâs. Hănescu s-a văzut nevoit să se retragă de pe tabloul principal al competiţiei dotate cu premii de 411.000 de dolari din pricina unei accidentări, fără să precizeze cu ce fel de probleme medicale se confruntă. Desemnat cap de serie numărul 7, Hănescu a fost înlocuit de organizatori cu bielorusul Max Mirnyi, care s-a calificat în optimile turneului după o victorie în două seturi, cu 7-6 (5), 6-2, în faţa slovenului Luka Gregorc. Românul ar fi trebuit să joace şi la dublu, alături de britanicul Ross Hutchins.
Nici Andrei Pavel nu a avut o soartă mai bună. „Cneazul“ a abandonat în meciul contra francezului Julien Benneteau, contând pentru primul tur al turneului de 534.000 de euro de la Marsilia. Românul a renunţat la scorul 6-2, 1-0 pentru adversar. În urma acestui rezultat, Pavel a primit un cec în valoare de 4.900 de euro, dar nu a acumulat puncte ATP.
La Vina del Mar (Chile), competiţie WTA de 200.000 de dolari, perechea spaniolă Nuria Llagostera Vives / Maria Jose Martinez Sanchez a dispus în primul tur al probei de dublu de cuplul francezo-român Sophie Lefevre / Agnes Szatmari, cu 6-0, 6-2. Nuria Llagostera Vives o învinsese pe Szatmari şi în ultimul tur al calificărilor pentru tabloul principal de simplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS