9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFranţa a jucat modest şi a pierdut

Franţa a jucat modest şi a pierdut

Franţa, viitoarea adversară a României la Euro 2008, a făcut un meci slab la Malaga, elevii lui Raymond Domenech înclinându-se cu 1-0 în faţa Spaniei. Unicul gol al meciului de pe stadionul „Rosaleda“a fost marcat de fundaşul Capdevila în minutul 70, după ce Diarra respinsese de pe linia porţii. Spania a mai avut câteva şanse de gol pe parcursul întâlnirii, cele mai importante fiind irosite de Xavi Hernandez, în minutul 13 şi Villa, în minutul 53.

În schimb, Franţa nu şi-a creat nici o ocazie clară de gol până în finalul partidei, atacanţii folosiţi de selecţionerul Raymond Domenech, Henry, Anelka şi Benzema, fiind neinspiraţi.

„Les Bleus“ s-au trezit în minutele de prelungire ale partidei, când au ratat trei oportunităţi monumentale. Mai întâi, Benzema a reluat cu capul în transversala porţii lui Casillas, iar 30 de secunde mai târziu Henry a trimis ca un începător pe lângă poartă din poziţie ideală. Tot Henry a şutat direct în Casillas, în minutul 90+2. Cele două selecţionate au folosit echipamente neobişnuite la această partidă, Franţa jucând în tricouri de culoare roşie, iar Spania a fost îmbrăcată în galben.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS