9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCoulthard şi Marc Gene nu se simt ameninţaţi

Coulthard şi Marc Gene nu se simt ameninţaţi

Situaţia lui Fernando Alonso, care a plecat de la McLaren-Mercedes, a început să devină subiectul discuţiilor celorlalţi piloţi din Formula 1, în special ale celor de la Red Bull şi Ferrari, echipe cu care cochetează spaniolul.
Pilotul David Coulthard a precizat că nu crede că Fernando Alonso va ajunge la Red Bull în sezonul 2008, în ciuda zvonurilor privind îndepărtarea sa de la echipă, pentru a-i face loc spaniolului. „Nu-l văd pe Fernando Alonso să se alăture echipei Red Bull în 2008 şi sunt sută la sută sigur că eu voi concura pentru această echipă şi anul viitor. Nu am fost îngrijorat nici un moment din acest punct de vedere, în ciuda zvonurilor despre venirea lui Alonso“, a scris pilotul scoţian pe site-ul ITV. „Nu am semnat doar o hârtie care să le permită celor de la Red Bull să mă folosească pe orice maşină vor ei, este un contract detaliat şi prevede că eu trebuie să pilotez monopostul în orice eveniment de Formula 1 la care concurează echipa. Asta nu înseamnă că, la fel ca într-o căsnicie, una dintre părţi nu poate decide că nu vrea să mai continue într-o zi, iar dacă se va întâmpla asta, vom găsi o soluţie“, a completat Coulthard.
Cel de-al doilea pilot al celor de la Red Bull, australianul Mark Webber, a precizat că nu ştie dacă are o clauză asemănătoare cu cea a lui Coulthard în contract, dar că este convins de faptul că va concura pentru această echipă şi în sezonul viitor.
Alt pilot care a dezbătut „cazul Alonso“ pe site-ul ITV a fost „rezerva“ echipei Ferrari, Marc Gene, care a declarat că nu-l vede pe iberic la scuderia italiană mai devreme de 2009. „Nu cred că a spus chiar el asta. Oricum, Ferrari are deja contracte cu Kimi Raikkonen, pentru încă doi ani, şi cu Felipe Massa, pentru încă trei ani. Ferrari este o echipă care îşi onorează contractele, deci până în 2010 nu există nici un loc vacant“, a spus Gene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS