14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra a stat tot în tribună

Contra a stat tot în tribună

Getafe, echipa spaniolă la care este legitimat şi fundaşul român Cosmin Contra (foto), a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Real Zaragoza, în ultimul meci al etapei a 13-a din Primera Division, disputat duminică seară. Getafe a deschis scorul prin Sousa, în minutul 65, oaspeţii reuşind egalarea prin D’Alessandro, în minutul 81. Deşi a fost declarat apt de joc de staff-ul medical al lui Getafe în urmă cu două săptămâni, Contra nu a fost folosit nici în acest meci de antrenorul danez Michael Laudrup. După egalul de la Zaragoza, Getafe ocupă locul al 11-lea în clasament, cu 15 puncte.
Nici celălalt român care activează în Primera Division, Laurenţiu Roşu, nu fusese prezent sâmbătă pe teren în meciul pe care echipa sa, Recreativo Huelva, l-a pierdut la Barcelona cu 3-0 (Milito ’63, Bojan ’66, Messi ’81, pen.).
Cea mai mare surpriză a rundei a 13-a a fost remiza înregistrată pe teren propriu de ocupanta locului secund, Villarreal, cu nou-promovata Almeria (1-1). Au marcat Nihat (’14) pentru gazde şi Negredo (’53) pentru echipa vizitatoare.
34 de goluri s-au marcat în Spania la sfârşitul săptămânii, cele mai multe fiind înscrise în partidele Atletico Madrid – Valladolid şi Levante – Betis Sevilla, ambele încheiate cu victoria gazdelor, scor 4-3.
Lidera Real Madrid, care a remizat la Murcia (1-1), are un avans de un punct faţă de a doua clasată, Villarreal, şi două puncte în plus faţă de FC Barcelona, ocupanta poziţiei a treia.
Iată şi alte rezultate înregistrate în etapa a 13-a a campionatului Spaniei: FC Sevilla – Mallorca         1-2 (Kanoute ’49 / Ibagaza ’16, Varela ’37), Athletic Bilbao – Deportivo La Coruna 2-2 (Barragan ’22 -autogol, Lopez ’53 / Riki ’62, Taborda ’89),  Osasuna-Espanyol 1-2 (Portillo ’75 / Cervara ’29, Valdo ’32), Racing Santander – Valencia 1-0 (Jorge Lopez ’70)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS