17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhioane şi Mihalcea au înscris

Ghioane şi Mihalcea au înscris

Mijlocaşul român Tiberiu Ghioane a adus victoria echipei Dinamo Kiev în meciul câştigat, cu scorul de scor 2-1, în faţa formaţiei Zorya, în etapa a 12-a a campionatului Ucrainei, înscriind un gol în minutul 90+3 al partidei. Ghioane a fost integralist la Dinamo Kiev şi a marcat în ultimul minut de prelungire al partidei. Celălalt gol al formaţiei din Kiev a fost reuşit de Shatskikh, în minutul 46. Coechipierul lui Ghioane, Milevsky, a înscris în proprie poartă în minutul 52.
Fostul atacant dinamovist Adrian Mihalcea a înscris sâmbătă unicul gol al formaţiei Aris Limasol în meciul pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în faţa echipei Omonia Nicosia, în etapa a 5-a a campionatului Ciprului. Mihalcea, care a fost integralist, a înscris în minutul 69. Coechipierii săi Laurenţiu Diniţă şi Mihai Stere au intrat în teren în minutul 59, iar Ciprian Mozacu a fost folosit din minutul 79.
Formaţia Bursaspor a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Genclerbirligi Oftaşspor, în etapa a 8-a a campionatului Turciei. În acest meci, mijlocaşul român al grupării din Bursa, Daniel Pancu, a ratat două ocazii mari de gol. Pancu, care a intrat pe teren în minutul 26, în locul lui Omer Aysan, a fost notat de site-ul ajansspor.com cu trei stele, calificativ care i-a mai fost acordat doar lui Tum (Bursaspor), ceilalţi jucători fiind notaţi cu o stea sau cu două. În minutul 34, Daniel Pancu a şutat puternic spre poarta echipei adverse, însă portarul Recep a respins. Mingea a revenit la Pancu, care a şutat din nou, însă pe lângă poartă. Cu un minut înainte de finalul partidei, Pancu a trimis mingea în bara porţii apărate de Recep. Mijlocaşul român a primit un cartonaş galben în minutul 53.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS