28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportObiectivul CS Universitatea, locul cinci

Obiectivul CS Universitatea, locul cinci

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova debutează duminică în noul sezon al Diviziei A, urmând să întâlnească în deplasare formaţia CSM Braşov. Tânăra formaţie olteană antrenată de Paul Stuparu şi Cătălin Popescu şi-a fixat pentru acest campionat un obiectiv mai îndrăzneţ faţă de anul trecut. „Ţintim locul cinci sau şi mai sus, dacă se poate. Anul trecut a fost unul de formare, dar acum băieţii au mai acumulat experienţă în Divizia A. Avem noroc de o serie mai accesibilă, unde cea mai puternică echipă mi se pare cea din Piteşti“, a spus „principalul“ Paul Stuparu.
Dacă în campionatul trecut CS Universitatea a mizat în exclusivitate pe juniori, acum lotul a fost întărit cu câţiva handbalişti seniori. Cei doi antrenori vor miza pe următorii jucători: Andrei Bîrlogeanu, Liviu Belegante, Cristian Cristea, Mihai Cordescu, Ionuţ Dodon, Bogdan Dragomir, Claudiu Gîrvan, Silviu Mărgineanu, Ionuţ Mincan, Robert Mihai, Răzvan Niţu, Claudiu Năstăsie, Costinel Pantu, Andrei Pascu, Cristian Păun, Alexandru Şania, Andrei Şerban, Valerică Tîrnă şi Mihai Trancă.

Robert Mihai lipseşte la Braşov

Singurul indisponibil pentru meciul de la Braşov este Robert Mihai, acesta luxându-şi un deget la un antrenament. În pauza competiţională, după ce majoritatea jucătorilor au trecut de la statutul de liceeni la cel de studenţi  la FEFS Craiova, ei au susţinut un stagiu de pregătire de zece zile la Tismana. Handbaliştii craioveni nu au susţinut decât câteva meciuri de verificare: cu echipa din Severin, LPS Târgu Jiu şi CSSU Craiova, deoarece celelalte partenere obişnuite de amicale, prim- divizionarele Romvag Caracal şi EMC Târgu Jiu, au avut program prea încărcat. În afară de CS Universitatea Craiova şi CSM Braşov, din seria B mai fac parte şase formaţii: CSM Bucureşti, Petrolul Teleajen Ploieşti, CS H&V Piteşti, CS Triumf Călăraşi, Universitatea Valahia Târgovişte şi Teleorman Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII