9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoi nigerieni şi un irakian la Caracal

Doi nigerieni şi un irakian la Caracal

Prin plecarea pe ultima sută de metri a celor trei fotbalişti titulari, S. Popescu, Boroiban şi Pasăre, conducerea divizionarei din liga a doua FC Caracal s-a orientat spre achiziţionarea altor jucători, mai ales că şi numeric lotul nu era suficient pentru sezonul actual. După ce gruparea din „Oraşul Minunilor“ l-a transferat zilele trecute, de la Gloria Buzău, pe fostul atacant al Universităţii, Jaber Salih, alţi doi străini sunt în probe la FC Caracal.
Preşedintele executiv Jean Niţulescu a afirmat ieri: „Am sperat în transferarea unui jucător de la o echipă din Liga I, cu care am purtat destule negocieri, dar am fost refuzaţi. Ne-am orientat spre doi nigerieni, un vârf şi un mijlocaş, recomandaţi de impresarul Mitran. Cei doi se află deja în pregătiri cu echipa noastră. În plus, mai avem în vedere achiziţionarea şi a unui mijlocaş de la o echipă din Liga a II-a, dar, deocamdată, nu sunt rezolvate problemele care să permită transferul lui la FC Caracal“.
Transferat la FC Caracal, Jaber Salih se pregăteşte de miercuri sub coordonarea antrenorilor Nae Ungureanu şi George Biţă. „Sunt, la FC Caracal, într-un fel, la un nou început al carierei mele fotbalistice din România. Am promovat din liga a II-a în prima ligă, cu Universitatea Craiova şi apoi cu Gloria Buzău. Vreau acum să promovez şi cu actuala echipă, FC Caracal!“, a spus ieri Jaber. El ar putea debuta sâmbătă, la meciul cu Unirea Alba Iulia, dar o decizie în acest sens urmează să fie luată de „Roşu“. De ieri, lotul echipei este în cantonamentul de la Deveselu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS